elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca Pública d'Almussafes facilita la preparació dels exàmens finals amb una ampliació del seu horari d'obertura

La Biblioteca Pública d'Almussafes facilita la preparació dels exàmens finals amb una ampliació del seu horari d'obertura
  • La sala d'estudi de la dependència oferirà un horari molt més ampli entre el 16 de maig i el 30 de juny

  • El servei extraordinari suposa oferir 33,5 hores setmanals més de les habituals

MÉS FOTOS
La Biblioteca Pública d'Almussafes facilita la preparació dels exàmens finals amb una ampliació del seu horari d'obertura - (foto 2)

S'acosten els exàmens finals i l'Ajuntament d'Almussafes aposta de nou per facilitar que els estudiants de la  localitat disposen de totes les eines al seu abast per a aconseguir l'èxit. En aquest sentit, s'aplica una nova ampliació de l'horari d'obertura de la Biblioteca Pública Municipal, i més concretament de la seua sala d'estudi, que entrarà en vigor dilluns que ve 16 de maig i que es mantindrà fins al 30 de juny. L'estudiantat tindrà a la seua disposició un ampli i lluminós espai preparat per a l'estudi i en el qual fins i tot poden connectar els seus portàtils.

El consistori d'Almussafes ha decidit plantejar novament l'ampliació de l'horari de la Biblioteca Pública per a facilitar al col·lectiu d'estudiants la preparació dels exàmens de final de curs. “La iniciativa sempre té molt èxit i per això tornem a aplicar-la, ajudant els nostres joves a superar satisfactòriament les seues assignatures”, explica el regidor de Cultura, Àlex Fuentes.

Del 16 de maig al 30 de juny, la sala d'estudi de la infraestructura romandrà oberta durant més temps, atés que el seu ús s'àmplia en 33,5 hores setmanals. Concretament, durant aquest període podrà utilitzar-se de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 15.15 a 24 hores i dissabtes i diumenges de 9 a 14 hores i de 15.15 a 22 hores.

En aquest sentit, l'Ajuntament estableix l'horari que les persones usuàries van votar majoritàriament en l'enquesta de participació ciutadana realitzada l'any passat.

Els serveis de consulta i préstec continuaran oferint-se en l'horari habitual d'obertura de l'edifici.

Pujar