elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Anna David, Maria Grau i Joan Martínez ja són oficialment els màxims representants de la Falla La Torre d'Almussafes

Anna David, Maria Grau i Joan Martínez ja són oficialment els màxims representants de la Falla La Torre d'Almussafes
  • La comissió va celebrar el passat cap de setmana les presentacions de les seues falleres majors i el seu president infantil

Anna David Tarazona va ser presentada oficialment com a Fallera Major de la Falla La Torre d'Almussafes el passat dissabte 8 de febrer en un acte celebrat a les 21.30 hores en el Centre Cultural. L'endemà, el diumenge 9, la comissió va tornar a reunir-se per a presentar a la seua Fallera Major i President infantils, càrrecs que enguany ostenten els joves Maria Grau David i Joan Martínez Ribera.

Les persones integrants de la Falla La Torre, familiars i amics, es van reunir el dissabte 8 i el diumenge 9 en el Centre Cultural del municipi per a presentar i exaltar a Anna David, Maria Grau i Joan Martínez, com els màxims representants d'aquest nou exercici. Després de viure ja el dia 1 i 2 de febrer l'exaltació dels representants de la Falla Mig Camí, una altra de les comissions que conformen la festa fallera a Almussafes, la Falla La Torre ha sigut la segona a celebrar aquest acte tan esperat per a la comunitat fallera.

El dissabte, tot el protagonisme va ser per a la Fallera Major d'enguany, Anna David Tarazona. La jove va accedir oficialment al càrrec després de rebre la corresponent banda de mans de la Fallera Major eixint, Ana Hernández Navarro, qui es va acomiadar del seu càrrec amb molta emoció i va passar a formar part de la cort d'honor de la nova representant. En el seu discurs va traslladar la importància de l'any que havia viscut juntament amb la fallera major infantil, Clara Marzal, i el president infantil, Vicent Fuentes.

Seguidament van desfilar per la passarel·la les acompanyants d'Anna David, els qui van voler donar-li una sorpresa a través d'un vídeo en el qual van adaptar una cançó actual i li la van dedicar, a continuació va pujar a l'escenari la resta de la comissió adulta de l'associació.

La segona part de l'acte, va començar amb una actuació del musical Cats, abans d'obrir el teló per a veure la imatge completa del quadre de falleres i fallers que formen aquesta comissió. La Fallera Major va rebre les felicitacions dels seus cosins, Maria i Josep, que van actuar com a mantenidors, del seu germà Iván, i de la seua parella Cristian, els qui van emocionar a Anna i a tot el públic amb les seues paraules. No van voler perdre's tampoc l'oportunitat de saludar-la la Fallera Major Infantil, precisament la seua cosina Maria Grau, i Joan Martínez, amb els qui compartirà tots els actes programats per a la setmana fallera. Les seues companyes de la Gimnàstica Rítmica del Club d'Almussafes van voler felicitar-la amb una actuació.

Anna David es va dirigir a la seua comissió i a tots els assistents per a agrair a tota la seua família i amics el suport rebut, i l'oportunitat que li havien donat per a poder viure un any inoblidable juntament amb Maria i Joan. Tampoc es va oblidar del seu pare, Francisco José David, el president de la comissió i amb el qual també compartirà aquest somni per a ella.

També van estar presents la Junta Local Fallera, la Falla La Manta al Coll d'Alginet, i les comissions de la població, la Mig Camí i la Primitiva, així com l'alcalde d'Almussafes, Toni González, qui va pujar a l'escenari al costat de la Reina de les Festa, Yolanda Natividad. ‘Sou ambaixadors d'una festa universal i patrimoni de la humanitat, d'una festa amb una ànima i essència pròpia, d'una festa  que forma part de la nostra identitat com a poble tenint sempre com a referent a aqueixes figures protagonistes: les Falleres Majors i els Presidents que, tant hui dissabte com demà diumenge esteu rebent els reconeixements públics que mereixeu’, va destacar el president de l'executiu durant l'acte.

Presentació infantil

El diumenge a la vesprada el protagonisme va ser per a la Fallera Major Infantil, Maria Grau David, i el President Infantil, Joan Martínez Ribera. Maria va prendre el relleu de Clara Marzal, Fallera Major Infantil 2019, i Joan, del qual havia sigut president els dos anys anteriors, Vicent Fuentes. Com sol ser habitual, després de complir amb el protocol, Maria i Joan, van rebre al conjunt de la comissió infantil per a procedir, a continuació, a l'apartat de l'exaltació.

En aquest punt van actuar com a mantenidors de la jove la Fallera Major, la seua cosina Anna i el seu cosí, Iván, mentre que per part del jove les encarregades de parlar d'ell van ser la seua mare, Noe Ribera, el seu germà, Álex Martínez, i la seua tia, Tatiana Ribera. Però les felicitacions no van concloure ací. Els representants infantils van rebre també l'afecte de tots els cosins de Maria i de l'equip  Aleví B de l'Almussafes Club de Futbol, així com de les falles Mig Camí i Primitiva.

Per a posar el fermall d'or a aquests actes, tant el dissabte com el diumenge la Falla La Torre va oferir sengles espectacles sobre la cantant Rihanna i el musical de Vaiana, respectivament.

Pujar