elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almussafes va oferir una vetlada romàntica de luxe amb l'actuació del duo musical Iván i Sandra

Almussafes va oferir una vetlada romàntica de luxe amb l'actuació del duo musical Iván i Sandra
  • Els músics van actuar en la primera ‘Nit amb la Cultura’ del mes de febrer que l'Ajuntament va programar en la cafeteria del Centre Cultural

Iván i Sandra és el nom artístic del duo musical de acordionistes, Ivan Arnandis i Sandra Serena, que a les 22.30 hores del passat divendres, 3 de febrer, va delectar al públic amb una vetlada plena de romanticisme. Amb aquesta actuació, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almussafes inaugura el cicle ‘Nits amb la Cultura’ del mes de febrer, espectacles destinats a un públic reduït que s'ofereixen en la pròpia cafeteria del Centre Cultural i que inclouen un sopar previ.

La cafeteria del Centre Cultural d'Almussafes va acollir divendres passat 3 de febrer l'espectacle encunyat com ‘Una vetlada romàntica amb Iván i Sandra’. Una fusió de música popular francesa i espanyola amb el màgic so dels acordions va convidar a viatjar a través de la melodia de les cançons d'amor i de les seues històries a un públic entregat al romanticisme.

Durant l'hora de duració de l'actuació, Iván i Sandra, units com a duo musical des de fa una dècada, van interpretar un total d'onze temes tan mítics com La vie en rose, la cançó insígnia de la cantant francesa Édith Piaf; La història d'un amor, clàssic bolero de 1955; o La cumparsita, el tango més famós del món.

“El que va començar sent un entreteniment s'ha convertit en la nostra il·lusió de vida. Junts realitzem espectacles en els quals busquem delectar als nostres espectadors amb molt d'afecte i dedicació, una varietat de ritmes populars que ens traslladen en el temps: valsos, tangos, boleros”, comenten els artistes, els qui destaquen que la seua proposta musical cerca crear la calidesa que permeta transmetre un missatge que arribe al cor.

L'espectacle formava part del cicle ‘Nits amb la Cultura’, en el qual periòdicament des de la Regidoria de Cultura s'ofereixen diferents propostes per a promocionar la música, la poesia, el teatre i l'art en general, per la qual cosa la vetlada va seguir l'estructura habitual d'aquesta mena d'iniciatives impulsades per l'Ajuntament d'Almussafes. A les 21.30 hores es va dur a terme un sopar, per al que va ser necessari inscriure's prèviament i portar l'entrepà o encarregar-lo en la cafeteria. En els tres euros del tiquet s'incloïa la beguda i les ensalades. Una hora després, a les 22.30 hores, va començar l'actuació, que va ser amb accés gratuït fins a completar l'aforament de la sala.

Pujar