elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almussafes inverteix 33.000 euros en les Ajudes a Emprenedors de 2021

Almussafes inverteix 33.000 euros en les Ajudes a Emprenedors de 2021
  • L'Ajuntament incrementa en 12.000 euros la quantitat dedicada a aquest programa respecte a l'anterior edició

  • Enguany s'han beneficiat 11 persones, els qui han rebut 3.000 euros per a afrontar les primeres despeses relacionades amb els seus negocis

La Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament d'Almussafes ha repartit 33.000 euros entre 11 nous emprenedors. Cadascun d'ells ha rebut 3.000 euros per a fer front a les despeses corrents relacionades amb la seua activitat professional. “Sabem que és dur embarcar-se en aquesta mena d'aventures, però volem que la ciutadania tinga la certesa que estem amb ella quan decideix fer un pas al capdavant”, comenta l'alcalde i regidor d'Ocupació, Toni González. La construcció, l'electricitat, la creació literària i el comerç menor són alguns dels sectors als quals es dediquen aquestes 11 persones.

La creació de nous negocis continua tenint subvenció pública per part de l'Ajuntament d'Almussafes. La Regidoria d'Ocupació de la població ha repartit un total de 33.000 euros en les Ajudes a Emprenedors de 2021, programa que s'acaba de tancar amb 11 sol·licituds acceptades. Es tracta d'una quantitat superior a la registrada en 2020, any en què el Consistori municipal va invertir 21.000 euros per a col·laborar en la posada en marxa de set projectes professionals.

“A Almussafes tenim gent valenta i emprenedora que aposta per obrir nous negocis a la localitat i, en conseqüència, enriqueix la nostra economia. Des de l’Ajuntament d’Almussafes els ajudem aportant 3.000 euros per cada sol·licitud, una quantitat econòmica que els facilita l’inici de l’aventura empresarial”, comenta l'alcalde i regidor d'Ocupació, Toni González.

Les persones beneficiades amb aquestes ajudes han optat per un ampli ventall de sectors professionals. Així, les hi ha que es dediquen a la fusteria i la serralleria, als serveis financers i comptables, la gastronomia, les agències de viatges, la promoció d'edificacions, l'electricitat, la construcció, la creació artística i literària, la logopèdia, el comerç menor i la neteja.

Requisits

Podien justificar-se despeses corrents de Seguretat Social, lloguer, electricitat, aigua, telèfon i les assessories destinades a afavorir la creació i consolidació de l'ocupació per compte propi en l'àmbit d'Almussafes. Pel que respecta als requisits, era indispensable per a poder acollir-se a les ajudes estar empadronat i mantindre la residència efectiva en la localitat almenys un any abans de la data d'alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), estar en situació de desocupació mantenint la inscripció com a demandant d'ocupació de Labora fins a la data d'alta en el RETA, tindre el domicili fiscal a Almussafes, presentar un pla de negoci que siga considerat viable econòmica i tècnicament i subscriure el Conveni d'Adhesió al Pla Estratègic d'Ocupació.

Pujar