elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vaquero, Bianca i Nerea, Alemany i Zahera, monologuistes a Almassora

Vaquero, Bianca i Nerea, Alemany i Zahera, monologuistes a Almassora
  • Vaquero inaugura el cicle d’actuacions aquest dissabte a les 19 hores a la Casa de la Cultura

MÉS FOTOS
Vaquero, Bianca i Nerea, Alemany i Zahera, monologuistes a Almassora - (foto 2)

La Casa de la Cultura d'Almassora comptarà fins a maig amb actuacions de diversos monologuistes reconeguts nacionalment com a J.J. Vaquero, Bianca Kovacs i Nerea Garmendia, Eugeni Alemany i el recent guanyador la setmana passada del seu segon Goya, Luis Zahera. En aquest sentit, Vaquero inaugura el cicle aquest dissabte que continuarà el 18 de març amb l'obra de Bianca Kovacs i Nerea Garmendia, el 2 d'abril amb el valencià Eugeni Alemany i, finalment, el 6 de maig Luis Zahera tancarà les representacions, totes a partir de les 19 hores.

D'aquesta manera, el regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollá, ha presentat aquesta setmana en el consistori la programació humorística que acollirà la localitat amb artistes reconeguts a nivell nacional i autonòmic. Totes les entrades per a les actuacions celebrades a la Casa de la Cultura, disponibles en la pàgina web entrades.almassora.es, tenen un preu de 10 euros per persona, a excepció de l'obra del 18 de març amb un preu de 7 euros

Finalment, l'edil ha afirmat que “estic convençut que és una de les programacions còmiques amb més nivell de la història cultural d'Almassora”. “El públic del municipi gaudirà d'artistes com a J.J. Vaquero, reconegut com un dels millors monologuistes d'Espanya, Eugeni Alemany, el millor de la Comunitat Valenciana, o el cas de Luis Zahera, recent guanyador del seu segon premi Goya la setmana passada”, ha apuntat el responsable de l'àrea.

Pujar