5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP torna a proposar al PSPV mostrar la bandera d'Espanya a l'ajuntament

El PP torna a proposar al PSPV mostrar la bandera d'Espanya a l'ajuntament - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha tornat a proposar al PSPV que governa en paral·lel amb Compromís en la localitat "l'oportunitat històrica de penjar en la façana del consistori la bandera d'Espanya per a evidenciar el recolzament de la institució a l'Estat de Dret i la Constitució".

  Després que PP, PSPV i Ciutadans subscrigueren una moció a favor de l'Estat de Dret i la Constitució, "creiem que estem vivint un moment tristament històric en el qual hem de defensar amb rotunditat i fermesa la democràcia enfront de polsos separatistes i intents il·legals d'imposar la independència a Catalunya. Demà dia 12, festa nacional i dia de la Hispanitat, és un moment únic per a demostrar-ho".

  Des del Grup Municipal del Partit Popular a Almassora consideren que de la mateixa manera que la façana del consistori ha exhibit banderes que demostren el suport de la institució a moviments socials i símbols, "ara caldria aplicar el mateix criteri tenint en compte el colpisme que està actuant a Catalunya". "Ho hem demanat en reiterades ocasions. Esperem una resposta".

  "Cal recordar que durant el mandat en el qual l'alcaldia presidència d'Almassora va recaure en Compromís, el seu soci, el PSPV, va permetre penjar de la façana del consistori la cuatribarrada". Una decisió que des del PP van criticar amb duresa atenent reclamant que el consistori lluïra la senyera, única bandera reconeguda en l'Estatut de la Comunitat Valenciana.

  Per al PP, "és ara el moment de ser còmplices". "No del coqueteig que Compromís manté amb l'independentisme i les seues bases, volent convertir-nos en un País Valencià que està solament en el seu imaginari. És el moment de reivindicar la Constitució i l'Estat de Dret, aprofitant la festivitat del 12 d'octubre, i deixant clar i sense titubejos que el nostre suport està amb la democràcia, el marc legal i la Constitució de 1978. Tot el que excedisca aquests límits no té cabuda en un Estat de Dret".

   1 comentari
  Manolo9843
  Manolo9843
  15/10/2017 06:10
  Simbolos en los dias que tocan de verdad

  Y porque cuando es el día internacional sobre el cancer, lgtbi, etc... no porponen descolgar simbolos para estos buenos actos? Porque ellos se esconden detrás de esa bandera que tanto les tapa de la corrupción como el empresario que le ha costado 15.000 euros y defrauda 112 millones a Hacienda.

  Pujar