elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV denuncia la pèrdua de 800.000 euros per a modernitzar el polígon Camí Fondo

  • La portaveu Merche Galí recorda que l’anterior executiu va deixar el projecte enllestit i el finançament sobre la taula i critica que l’alcaldessa no haja pres el seu guant i continuat amb les polítiques d’estímul econòmic

La portaveu del PSPV d’Almassora, Merche Galí, denuncia que l’actual govern municipal de PP i Vox han estat incapaços de licitar durant l’estiu els treballs de modernització del polígon industrial Camí Fondo, “una deixadesa de funcions” que ha provocat que el consistori haja deixat perdre una subvenció autonòmica de més de 800.000 euros. Galí explica que durant el seu pas per l’Alcaldia es va deixar el projecte enllestit i amb el finançament sobre la taula. “L’únic que havia de fer la nova alcaldessa del PP era contractar les obres, com han fet altres localitats veïnes. Ha tingut prop de tres mesos per a fer-ho, però per algun motiu no ho ha fet, amb el perjudici que suposa la seua decisió”.

La regidora socialista lamenta que Almassora “es quede enrere” respecte a altres localitats com la Vall d’Uixó, Onda o l’Alcora i no haja aprofitat “l’oportunitat que li brindava la Generalitat d’ampliar els serveis dels nostres parcs industrials”. Galí considera que “comptar amb unes àrees productives més modernes ens faria sumar competitivitat i ens posicionaria com a focus d’atracció d’empreses i de generació de llocs de treball”.

Tal com recorda, la subvenció a la que s’ha renunciat comportava la implantació d’un modern sistema de vigilància connectat amb la seu de la Policia Local, la instal·lació de nova senyalització, la construcció de zones de descans, el recanvi de l’enllumenat per a millorar l’eficiència energètica i la renovació de la xarxa de sanejament d’aigües residuals. “L’equip de govern socialista, des d’un primer moment, va tindre una visió industrial àmplia i ambiciosa, buscava fonts de finançament externes per a comptar amb els polígons més moderns i amb més serveis de la província, per això és una llàstima que l’alcaldessa María Tormo no haja pres el nostre guant i continuat amb les polítiques d’estímul de l’economia local”.

Pujar