28 de gener de 2020 28/1/20

PP: "El PSPV castiga a Almassora amb impagaments de més de 800.000 euros"

PP: "El PSPV castiga a Almassora amb impagaments de més de 800.000 euros" - (foto 1)
  • L'exercici 2019 tanca amb un deute del Consell de 836.558,28 euros que el pacte entre PSPV i Ciutadans “haurien de reivindicar en lloc de maquillar”

L'Ajuntament d'Almassora ha tancat 2019 amb un deute de la Generalitat que supera els 800.000 euros. Així es desprén de l'informe sol·licitat pel PP a l'alcaldia i que reconeix que el Consell “està asfixiant al nostre municipi amb un deute que no li correspon”.

Segons el resultat d'aquest informe, en 2019 Almassora havia d'ingressar 836.558,28 euros. Transferències en matèria educativa, de Serveis Socials, Presidència o Igualtat són algunes de les inversions que el consistori ha d'avançar perquè Ximo Puig les bloqueja a nivell autonòmic.

Des del Grup Municipal del PP han fet una crida per a reclamar “la defensa dels interessos del nostre poble enfront d'un Consell que nega transferències i genera tensions que a nivell econòmic limiten la capacitat de gestió del municipi”. Per al PP, “flac favor li fan el PSPV i el seu soci d'esquerres, Ciutadans, maquillant aquest deute i blanquejant aquest càstig”. Per a Almassora, tal com consideren, “seria molt més eficaç i productiu que l'alcaldessa exigira el seu ingrés immediat perquè governa per al nostre poble, no per a protegir les sigles del seu partit”.

En aquest sentit, des del PP reclamen que la localitat no “es convertisca en la caixa de cabals de Ximo Puig”. “Les arques públiques del nostre poble no poden utilitzar-se per a finançar la desastrosa gestió econòmica que des del Consell exerceix PSPV i Compromís. Almassora no és la sucursal bancària d'un president de la Generalitat que en lloc de reclamar al Govern d'Espanya un finançament just es dedica a donar-li colpets a l'esquena a Pedro Sánchez”. Per al PP d'Almassora, “el nostre municipi està per damunt del PSPV i blanquejar el càstig al qual ens està sotmetent el Consell és en la pràctica actuar contra amb els drets dels nostres veïns”.

Pujar