27 d’octubre de 2020 27/10/20

Prop de 400 patinadors competiran en el trofeu nacional convocat a Almassora

Prop de 400 patinadors competiran en el trofeu nacional convocat a Almassora - (foto 1)

  Les pistes de patinatge d'Almassora seran, el pròxim 2 de setembre, l'epicentre de l'activitat a escala nacional quant a proves de velocitat es refereix. El club Rollers Almassora, en col·laboració amb el Servei Esportiu Municipal (SEM), ha convocat per a aqueixa data el I Trofeu Nacional Rollers Almassora, en el qual ja hi ha inscrits 343 corredors, un xifra que esperen que ascendisca fins als 400 en les pròximes setmanes.
  Participants procedents de Castella la Manxa, Madrid, Aragó, Catalunya, Murcia, Navarra i Comunitat Valenciana, així como corredors independents de països com Veneçuela i Colòmbia, competiran en l'esdeveniment, el qual espera congregar a prop de 1.000 persones entre esportistes i públic. Així ho ha confirmat la presidenta del club organitzador, Sheila Díaz, qui al costat del regidor d'Esports, Xavier Trenco, i el tresorer de l'entitat, Damián Aguilella, ha participat en la presentació del trofeu. Díaz ha animat a tots els patinadors federats per a la competició, populars o independents a participar en una prova que està oberta per a esportistes a partir de 4 anys.

  "Per a Almassora és un honor acollir un esdeveniment d'aquestes característiques, que situa al municipi en molt bon lloc dins del món del patinatge i reflecteix la gran afició i la gran pedrera que tenim en el poble", ha assegurat Trenco. L'edil d'Esports ha celebrat que "després de quatre anys d'absència, la Comunitat Valenciana torna a formar part de la lliga intercomunitària, la qual cosa ens permetrà projectar als nostres patinadors i fomentar la pràctica d'aquest esport a Almassora". Trenco ha incidit que "aquesta competició a nivell nacional representa una nova oportunitat per a donar a conèixer el nostre poble i oferir la millor imatge possible als visitants".

  Per la seua banda, Aguilella, ha agraït "tot el suport institucional de l'Ajuntament d'Almassora", així com "tot l'esforç que ha fet per a obrir un accés més còmode per a la gent i per a barrar la pista, la qual guanyarà en seguretat per a tots els patinadors". El també president de Tambors de Passió, ha confirmat que l'agrupació amenitzarà l'acte de presentació dels patinadors i innovarà en tocar, per primera vegada, sobre la base d'una tema del grup ACDC.

  La competició donarà començament a les 10:00 hores amb sèries de carreres, a fi que els classificats puguen disputar les finals a partir de les 15:00 hora. La zona reservada per als esportistes se situarà sobre l'aparcament del complex de la piscina municipal, les instal·lacions de la qual el SEM mantindrà obertes perquè puguen ser utilitzades pels patinadors. Durant tota la jornada, dues ambulàncies estaran presents en el recinte i tant la Policia Local com el Servei Municipal de Manteniment i Logística assistiran a l'organització de l'esdeveniment.

  Fins a 14 empreses locals i de les comarques de Castelló patrocinen o col·laboren amb l'esdeveniment esportiu. Rollers Almassora ha agraït la confiança dipositada per part de Tallers Queral Kia Motors, Sigmadiamant, TMG, K2 Decoració, SEDCAS, Nescon Impex i Maixamar Construccions i Hotel Golf Platja. Els locals Frankfurt 87, Olisec, Telepizza Almassora i Mc Donalds Castelló també estaran presents en l'esdeveniment per a atendre als centenars d'assistents, mentre que l'empresa Orotana facilitarà aigua als corredors. Així mateix, la signatura Lasercut ha elaborat els trofeus que se'n portaran a casa els vencedors i el disseny dels quals és exclusiu per a aquesta prova.

  Pujar