elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Primera convocatòria massiva d’ocupació en 2023 amb 238 aspirants a Almassora

Primera convocatòria massiva d’ocupació en 2023 amb 238 aspirants a Almassora
  • El consistori ofereix sis llocs d’ocupació com a conserge

L'àrea de Personal de l'Ajuntament d'Almassora ha registrat a 238 aspirants definitius per al procés de selecció de sis places de conserge d'instal·lacions municipals en la primera convocatòria d'ocupació massiva de l'any. Després de formalitzar als membres del jurat, els candidats realitzaran la primera prova eliminatòria el pròxim 15 de febrer en l'institut Vila-roja.

El procés de selecció d'aquesta oferta va començar amb 250 persones interessades a participar el mes de novembre de l'any passat. Definitivament, l'àrea de Personal ha admés a 238 aspirants després de descartar a aquells candidats que van presentar malament la documentació o no van abonar les taxes corresponents. Cal recordar que la primera prova del 15 de febrer consisteix en un qüestionari de 20 preguntes tipus test, amb una duració màxima d'una hora, en relació al temari adjunt en l'annex a les bases que compta amb 10 temes.

Posteriorment, els aspirants que superen aquesta primera prova realitzaran el segon examen, de caràcter eliminatori, amb un supòsit teòric pràctic en un termini d'una hora amb l'objectiu que el jurat aprecie la capacitat dels examinats. Aquells que superen també la segona fase executaran un qüestionari de valencià en l'última prova marcada per l'òrgan tècnic de selecció. Aquesta avaluació no té caràcter descalificatori per a les persones candidates.

Els futurs empleats públics de l'Ajuntament d'Almassora compliran les següents labors: control d'accés a la instal·lació municipal, tasques senzilles de manteniment i reparacions, vigilància de l'edifique públic, trasllat de materials, control de claus, repartiment de paqueteria diversa, tasques simples d'oficina, reprografia, maneig d'equips informàtics, utilització de vehicles del consistori, tramitació de queixes als departaments corresponents o atenció al públic, entre moltes tasques.

Taller d'Ocupació

D'aquesta manera, el consistori ofereix els primers sis llocs d'ocupació pública per a enguany, que continuarà amb les places per a oficials del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) i auxiliars administratius. Coincideix amb l'activació abans de començar el 2023 del primer milió d'euros dirigit a ocupació en aquest exercici amb la signatura de 30 contractes per a professionals dels programes d'obra de paleta, jardineria i administració, a més dels 10 subscrits específicament per a dones. També té lloc amb la recents incorporació de quatre agents de la Policia Local per a reforçar la plantilla.

Pujar