21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP prega al bipartit que estudie les bases del Pla Castelló 135

El PP prega al bipartit que estudie les bases del Pla Castelló 135 - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Almassora ha pregat als dos partits que governen en la localitat a coordinar-se durant aquest exercici per a evitar que els seus errors generen pèrdua de subvencions, com va ocórrer el passat any amb els Planes Provincials d'Obres i Serveis de la Diputació Provincial.

  En 2016, aquesta línia de subvencions promoguda pel Govern Provincial contemplava una inversió a Almassora de 30.000 euros. No obstant açò, la "desídia i desorganització" dels "dos ajuntaments que governen el nostre poble va provocar que solament percebérem un 33% de la subvenció prevista". "A tots els veïns d'Almassora, la falta de coordinació d'ambdues formacions ens ha costat 20.000 euros de les nostres butxaques. Una suma que ens haguera finançat la Diputació Provincial, com estava previst inicialment, però que la falta d'implicació de Compromís i PSPV va provocar que perdérem", ha declarat Luis Martínez, portaveu del PP a la localitat.

  En 2017, els que fins al passat any eren coneguts com POYS passen a formar part del Pla Castelló 135. Una línia de subvencions de la Diputació Provincial que per al cas d'Almassora contempla un finançament de 150.000 euros en obres i serveis.

  "Es tracta d'una suma destacada, que quintuplica la que Diputació havia previst en 2016 per al nostre poble. Un import que confiem que no es perda, per la qual cosa preguem al bipartit que governa en paral·lel al municipi al fet que establisca línies de comunicació i diàleg entre els diferents regidors per a conèixer les bases i poder accedir a la convocatòria".

  Cal assenyalar que, de moment, les bases d'aquestes subvencions van ser publicades el passat 29 de desembre en el Butlletí Oficial de la Província, "de manera que fins que es decidisca la convocatòria i es presenten els projectes, tant uns com uns altres tenen temps de sobres per a estudiar-les i evitar que, un any més, ens facen perdre les ajudes d'altres administracions públiques".

  Pujar