elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
Commemoració del 45é aniversari

Polítics, personalitats i la societat civil llegiran a Almassora la Constitució

Polítics, personalitats i la societat civil llegiran a Almassora la Constitució
  • L'acte tindrà lloc aquest dilluns, 4 de desembre, a partir de les 09.30 hores, en el saló de plens. Està obert a qualsevol veí que vulga assistir

L'Ajuntament d'Almassora ha organitzat per a aquest dilluns, 4 de desembre, la lectura de la Constitució per a commemorar el 45é aniversari de la Carta Magna, que se celebra el pròxim 6 de desembre. En l'acte, que se celebrarà a partir de les 09.30 hores en el saló de plens, polítics, personalitats i representants de la societat civil d'Almassora seran els encarregats de donar lectura als diferents articles.

“Volem celebrar d'un mode especial aquesta celebració perquè estem orgullosos de la nostra Constitució, d'aquella que, amb consens i esforç, acordem per a ser una societat democràtica, lliure i avançada”, ha destacat l'alcaldessa, María Tormo. “En un moment com l'actual, resulta fonamental recordar els valors de la Carta Magna, els seus principis, per a defensar-los i fer valdre”, ha ressaltat.

L'encarregada de començar amb la lectura de la Constitució serà l'alcaldessa i el primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda i Fons Europeus, José Claramonte, serà qui ho tancarà. 

En total, serà prop d'una trentena de persones les que participaran activament. Així, a representants dels partits polítics municipals se sumaran el que fora alcalde d'Almassora durant tres legislatures, Vicente Casanova; el diputat autonòmic Luis Martínez; els directors d'instituts i col·legis d'Almassora; el rector de la Parròquia Natividad de Ntra. Sra., Juan Ángel Tapiador; el jutge de pau, Vicente Agustí; la directora de la revista Parlem, Laura Brisach; o el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy.

El portaveu de l'equip de govern, Vicente Blay Casino, encarregat d'organitzar aquest acte commemoratiu, ha agraït la disposició i col·laboració de tots els dirigents i representants de la societat civil que participaran aquest dilluns.

L'acte de lectura de la Constitució està obert a qualsevol persona que vulga assistir.

Pujar