22 de setembre de 2020 22/9/20

La Policia Local d'Almassora incorporarà dos nous agents a la plantilla per tal de donar servei en la reguarda de la platja

La Policia Local d'Almassora incorporarà dos nous agents a la plantilla per tal de donar servei en la reguarda de la platja - (foto 1)
  • El districte marítim tindrà presència policial constant i mantindrà l'atenció al públic en Pitillo

La Policia Local d'Almassora incorporarà dos nous agents a la seua plantilla en les pròximes setmanes que estaran destinats a vetlar per la seguretat del districte marítim. Els guàrdies, els quals contribuiran a garantir la presència policial de manera constant en la platja en horari de matí i de vesprada, alternaran l'atenció als veïns en la reguarda del parc de Pitillo amb rondes de vigilància al llarg del districte marítim.

El servei s'activarà a partir del 18 d'octubre, quan finalitzarà la campanya de vigilància estival duta a terme per la Policia Local d'Almassora. Així ho ha confirmat la regidora de Platges, Amaya Gómez, qui ha afegit que "l'horari nocturn també quedarà cobert amb les patrulles itinerants que el cos de seguretat realitza entre la platja i el poble".

Gómez ha celebrat "el compliment d'un objectiu que permetrà no solament que els veïns de la platja estiguen més segurs, si no també millor informats de qualsevol tràmit municipal, en comptar també amb una oficina permanent". L'edil ha recordat que per a la Policia Local "és bàsica la col·laboració ciutadana", unes paraules que ha subscrit l'intendent principal i cap de la Policia Local d'Almassora, Roberto Verdoy, en assegurar que "és convenient que els residents alerten als agents de qualsevol vehicle o persona sospitosa que detecten als voltants de les seues cases ja que ningú coneix millor que ells l'entorn".

Els dos guàrdies que s'incorporaran al cos de seguretat local ho faran a manera d'interins. Així ho ha confirmat l'edil de Seguretat, Santiago Agustí, qui ha explicat que aquests dos agents "provenen de la borsa de contractació amb la qual explica la Policia Local i que serà renovada pròximament". Agustí ha incidit que aquest reforç de la presència policial en el districte marítim es conjugarà amb altres campanyes vigents "com la de prevenció de robatoris en l'horta, especialment de cítrics, o les campanyes intensives de vigilància per a evitar els assalts en residències temporals".

La Policia Local d'Almassora s'ha traslladat aquest estiu a la nova reguarda de Pitillo, una instal·lació amb millors condicions que l'oficina del centre de Carabineros i que ha permès garantir la seua presència durant tot l'any en el districte marítim. L'adequació del terreny, la dotació dels subministraments d'aigua i llum i la connexió amb la xarxa de sanejament, així com el trasllat i muntatge dels contenidors que alberguen l'oficina i un magatzem esportiu ha suposat una inversió de 39.000 euros.

Pujar