30 de setembre de 2020 30/9/20

Merche Galí repetirà candidatura socialista a Almassora en 2019

Merche Galí repetirà candidatura socialista a Almassora en 2019 - (foto 1)
  • És l'actual alcaldessa de la localitat, en representació del Partit Socialista

MÉS FOTOS
Merche Galí repetirà candidatura socialista a Almassora en 2019 - (foto 2)
Merche Galí repetirà candidatura socialista a Almassora en 2019 - (foto 3)

La presidenta de l'agrupació local del PSPV-PSOE d'Almassora, Merche Galí, va registrar ahir la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals de 2019. L'alcaldessa va ratificar així la seua voluntat de repetir com a 'nombre 1' dels socialistes d'Almassora "per a continuar els projectes i les iniciatives que no donen temps a executar en una sola legislatura i que estic segura que consolidarem en els pròxims quatre anys amb el suport dels veïns".

Galí va signar la seua sol·licitud davant el secretari general de l'agrupació local, Santiago Agustí, i la secretària d'Organització, Cristina Martinavarro. L'alcaldessa va estar abrigallada per part del seu equip durant aquests quatre anys. No van faltar a l'acte la responsable de Polítiques Inclusives del PSOE d'Almassora, María José Tormo, que en l'actualitat és regidora d'Educació i Mitjà, així com els seus homòlegs en l'àrea de Comunicació (Isladis Falcó) i Associacions Locals (Joan Antoni *Trenco), edils de Cultura i Festes i Serveis Públics, respectivament.

La candidata a l'Alcaldia d'Almassora va mostrar el seu "convenciment" que l'electorat recolzarà el projecte socialista, "que ha suposat un punt d'inflexió respecte a la política de la bambolla immobiliària, el deute i els macroedificis impulsada pel Partit Popular i que va arraconar durant anys a l'urbanisme pensat per als vianants i a una ciutat més sostenible i avançada", segons Galí.

"De la seua etapa heretem sis milions d'euros de deute, la sentència per la taxació irregular dels terrenys de l'avinguda Generalitat, els barracons de col·legis i institut, la retallada dels contractes de serveis públics, voreres amb fanals al mig perquè l'important era urbanitzar a qualsevol preu, un Ajuntament que va costar 4,2 milions mentre els xiquets del Santa Quitèria de diferents edats s'amuntegaven en una mateixa aula...", ha enumerat Galí.

"Aquesta situació està revertint amb polítiques més properes, allunyades d'aquella ostentació que solament va suposar un increment de la pressió fiscal per a la butxaca dels contribuents, cap a l'Almassora moderna transformada pels fons Feder i el programa *Edificant", segons les mateixes fonts. La candidata a l'Alcaldia d'Almassora ha traslladat la seua voluntat de consolidar una gestió "encaminada a reduir al mínim el deute amb els bancs, a acostar el dia a dia als barris, a acceptar propostes ciutadanes i multiplicar els esforços per promocionar la cultura i la sostenibilitat amb una doble inversió històrica: la dels 10 milions de la subvenció europea i els 17 milions de Edificant".

Pujar