elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

María Tormo convoca als agricultors per a llaurar el futur d'un sector vital a Almassora

María Tormo convoca als agricultors per a llaurar el futur d'un sector vital a Almassora
  • El programa Diàlegs amb María Tormo arriba al seu equador demà divendres en una xarrada que comptarà amb Manuel Claramonte, president de la Comunitat de Regants

MÉS FOTOS
María Tormo convoca als agricultors per a llaurar el futur d'un sector vital a Almassora - (foto 2)

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, ha convocat demà divendres 27 als agricultors de la localitat a compartir una xarrada que aborde la situació del sector i “compartisca idees i propostes que ajuden a millorar les condicions d'un activitat que és vital per al nostre poble”.

La cita serà a les 19.30 hores en CaixAlmassora i forma part del programa Diàlegs amb María que el PP ha organitzat amb l'objectiu d'escoltar la localitat per a sumar idees que milloren el municipi. Per a l'alcaldable del PP, “és un privilegi comptar amb Manuel Claramonte Borillo, president de la Comunitat de Regants d'Almassora, així com amb Manuel Rovira, membre del Consell Agrari Local, i amb Vicente Tejedo, enginyer agrònom”.

Tots ells formaran part d'una taula que obrirà el debat a la participació dels assistents, perquè l'objectiu, tal com ha assenyalat Tormo, “és obrir un debat que ens permeta sumar idees i propostes que ens facen millorar”. “Perquè el repte és ser capaços d'aplicar polítiques que permeten que avancem des del convenciment que l'agricultura és un pilar econòmic fonamental del nostre municipi”.

“Bonificacions fiscals per a pal·liar l'increment dels costos de l'energia, promoció d'energies netes, amb la instal·lació de panells solars que permeten retallar despeses, reivindicar polítiques que frenen la competència deslleial, lluitar contra les plagues que tant de mal ens fan, i promoure beneficis fiscals per a evitar l'abandó dels camps de cultiu. Són només algunes propostes que desitgem analitzar amb els professionals i sumar moltes més”.

La xarrada, que al costat de l'agricultura també abordarà el medi ambient com a eix lligat al desenvolupament, arriba a l'equador del programa que continuarà el febrer vinent amb indústria i comerç i joventut i festes, els dies 3 i 10 de febrer, respectivament. “Agraïm el bon acolliment que estan tenint les jornades i convidem a tota Almassora a participar”.

Pujar