elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'antiga Peris Agost es convertirà en el primer parc comercial d'Almassora

L'antiga Peris Agost es convertirà en el primer parc comercial d'Almassora
  • Un grup inversor ha adquirit les naus per a situar diversos locals

L'històric magatzem de taronges de Peris Agost d'Almassora va tancar les seues portes després de quasi un segle d'activitat el passat 2022, deixant sense treball a 180 empledos, la majoria d'ells dones que empaquetaven la fruita durant la temporada citrícola.

La falta de liquiditat que va al·legar l'empresa en el seu moment va portar a un ERE (Expedient de Regulació d'Ocupació) i al procés concursal per a liquidar l'empresa.

Ara, un grup inversor ha fet efectiva una oferta per la nau i s'ha fet amb l'espai, que té pensat convertir en el primer parc comercial que tindrà Almassora.

Des de TyT inversions expliquen que en estos moments encara s'està negociant amb els futurs operadors del parc comercial, on es planteja la ubicació de restaurants, comerços de venda al detall i supermercats.

Així, estos 15.000 metres quadrats als afores d'Almassora tindran una nova vida l'any vinent. La previsió és que les obres comencen este mateix estiu i que l'obertura es produïsca en el primer semestre de 2025.

Canvis al parc comercial de Borriana

Es tracta del mateix grup inversor que està construint el nou parc comercial del barri de Novenes en la veïna Borriana, seguint este model d'ocupar una poma amb diversos locals que compartixen una zona d'aparcament.

Com va avançar elperiodic.com, comptarà amb una botiga de la cadena alemanya de tèxtil Kik i un restaurant d'hostaleria asiàtica, Inku.

Encara que en un principi es va explicar la ubicació d'un local de Pepco i un quart comerç, finalment el grup inversor ha optat per instal·lar al parc només un tercer local però de grans dimensions, per la qual cosa s'està negociant amb cadenes de restauració i de gimnasos.

TyT inversions també està darrere del parc comercial d'Onda, on se situen un McDonalds, un Inku, un Pepco i una gasolinera PlenOil. De fet, també estan construint una altra gasolinera d'esta cadena en l'avinguda Europa de Vila-real i s'espera poder instal·lar dos més a Castelló de la Plana (en l'avinguda Castell Vell i en Enrique Gimeno a l'entorn de La Salera).

Pujar