23 de setembre de 2020 23/9/20

L'afició d'Almassora acompanyarà al Villarreal CF en el primer partit de la temporada a casa

  L'estrena del Vila-real CF en el renovat Estadi de la Ceràmica tindrà com expectadores d'excepció als afeccionats i aficionades d'Almassora. Centenars de veïns tindran l'oportunitat de asisitir al partit davant el Reial Betis Balompié convidats pel club a través de la inciativa 'Endavant Província'. El públic assistent podran, a més,  gaudir de les actuacions musicals prèvies al partit a càrrec de l'AC El Torrelló i Salva el Mussennacitu. Abans de la trobada, la UIM La Esmeralda interpretarà l'himne del club sobre el terreny de joc.

  Tal com han acordat els representants del club groget amb l'alcaldessa, Merche Galí, i l'edil d'Esports, Xavier Trenco, la celebració de l'esdeveniment tindrà lloc diumenge que ve 10 de setembre i serà totalment gratuïta per als i les almazorenses que participen. A més, el exjugador Marcos Senna impartirà un clínic dijous que ve 7 de setembre en el José Manuel Pesudo, en el qual fins a 100 xicotets de 9 a 12 anys aprendran d'un dels millors futbolistes de la història del Vila-real Cf.

  “Agraïm al club l'oportunitat que brinda a tota la població d'Almassora d'acompanyar l'equip veí en el seu primer partit a casa”, ha manifestat la primera edil. Per la seua banda, Trenco ha destacat “la singularitat d'un esdeveniment en el qual s'uneixen la promoció de l'esport i la promoció del municipi en un aparador tan priviligiado com és el nou Estadi de la Ceràmica”.

  Així doncs, aquells afeccionats que desitgen assistir de manera gratuïta al partit del pròxim 10 de setembre i a les activitats prèvies hauran d'inscriure's en les instal·lacions del Servei Esportiu Municipal (SEM) en la piscina municipal des del dilluns 4 de setembre i fins al dijous 7 en horari de 9:00 a 13:00 hores i de 15:00 a 19:00 hores i i confirmar si utilitzaran l'autobús que el club posarà a la seua disposició. Els veïns i veïnes que no puguen acudir a les oficines municipals, podran apuntar-se a través del correu electrònic sem@almassora.es.

  Les entrades podran arreplegar-se entre la vesprades del divendres 8 i el matí del dissabte 9 de setembre en el mateix SEM o, només aquells assistents que viatgen en bus, el mateix dia del partit abans d'accedir al vehicle. La ruta partirà des de la  plaça Santa Isabel a les 18:00 hores del diumenge i portarà als afeccionats fins a l'estadi, on l'animació començarà al voltant de les 18:30.

  Pujar