elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un jove d'Almassora guanya el premi al millor robot d'Espanya

Un jove d'Almassora guanya el premi al millor robot d'Espanya
  • El desafiament plantejat per l'organització estatunidenca per a esta temporada, denominat 'Over Under', va atraure la participació de més de 8.500 equips procedents de 45 països

L'alcaldessa d'Almassora, María Tormo, ha rebut al jove de la localitat Joaquín Lores, al costat d'un dels seus companys d'equip i al seu professor, per a felicitar-lo per haver guanyat el premi al millor robot d'Espanya en la categoria VRC VEX. Lords, de l'escola de robòtica Aula Maker, és el capità de l'equip de robòtica Maker's Team Revolution, que va construir un robot que va despertar l'interés del jurat pel disseny i els mecanismes que té incorporats.

El repte que va proposar l'organització americana per a esta temporada es diu 'Over Under'. Esta competició té més de 8.500 equips de 45 països. Ara l'equip està preparant-se per a participar en competicions internacionals.

L'alcaldessa Tormo ha elogiat l'excepcional talent d'estos joves, destacant l'esforç i la dedicació que han invertit per a aconseguir este merescut reconeixement. "És un verdader honor per a Almassora comptar amb talents com el de Joaquín Lores i el seu equip", va assenyalar l'alcaldessa, ressaltant la importància de secundar i promoure el desenvolupament d'habilitats tecnològiques entre la joventut de la localitat.

Pujar