elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 180 demandants d’ocupació registren la seua sol·licitud en la nova web Almassora Empreses

Més de 180 demandants d’ocupació registren la seua sol·licitud en la nova web Almassora Empreses
  • Traslladen els seus currículums a través de l’apartat Gestionant-te

Més de 180 demandants d'ocupació han registrat la seua sol·licitud a través de la nova web Almassora Empresas, en concret en l'apartat Gestionant-te Almassora. La plataforma d'intermediació laboral i formació també ha rebut ja les primeres ofertes d'empreses que busquen personal per a les seues plantilles. Tant les persones candidates com les empreses poden donar-se d'alta a través de l'enllaç https://gestionandote.com/agencia/almassora habilitat amb la subvenció de la Agència Valenciana de la Innovació.

El perfil majoritari dels candidats que s'han inscrit en el portal d'ocupació és el d'aturats de llarga duració amb estudis bàsics. No obstant això, també figura un altre tipus de sol·licituds. No en va, el departament d'Ocupació d'Almassora anima a estudiants i persones recentment titulades que busquen la seua primera ocupació a donar-se d'alta, atés que les empreses també busquen candidats que s'adapten a aquest perfil professional. Totes les ofertes d'ocupació registrades apareixen en el portal municipal i en el d'ús del SEPE.

El consistori ha fet una crida a les empreses perquè s'inscriguen i publiquen les seues ofertes d'ocupació i així poder facilitar-los el procés de cerca de candidats. Al temps, ha recordat als qui busquen inserir-se en el mercat laboral o aconseguir un treball millor, que la web Almassora Empresas també incorpora un apartat reservat a cursos. En l'actualitat estan disponibles per a la reserva de plaça el de neteja industrial, formació bàsica en cures a persones dependents i iniciació a la informàtica per a l'ocupació, aquest últim oferit pel Pacte de la Ceràmica del qual Almassora forma part.

La web presentada aquesta setmana també inclou altres apartats, com el “Perfil econòmic i àrees industrials'', que explica de manera detallada les característiques de cadascun dels 14 polígons industrials situats en el terme municipal. Aporta informació sobre el desenvolupament de les parcel·les habilitades per a cada sector industrial i la superfície que ocupen per a possibles interessats a situar el seu negoci en la localitat.

Aquest segment també pot consultar la secció “Invertir a Almassora” per a conéixer els avantatges fiscals i d'ubicació per a establir-se en el municipi. En concret, aporta informació sobre les diferents subvencions disponibles, l'oferta I+D+I i l'educativa, la localització geogràfica dels polígons industrials o les comunicacions, entre altres.

Pujar