elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP d'Almassora força al PSOE a atendre les queixes de Botànic després d'ignorar-los un any

El PP d'Almassora força al PSOE a atendre les queixes de Botànic després d'ignorar-los un any
  • Tormo (PP) reivindica mitjançant una moció l'atenció que mereixen uns veïns “que sols volen viure en pau però que pateixen uns problemes el PSOE eludeix”

El Partit Popular d'Almassora va aconseguir ahir que l'alcaldessa d'Almassora deixara de donar l'esquena als veïns de Botànic Calduch i es comprometera a buscar solucions als problemes d'un grup de residents “que només volen viure en pau”. Així ho ha considerat la portaveu del PP a Almassora, María Tormo, qui ha defensat en ple “el dret al benestar i la convivència en pau que qualsevol ciutadà mereix”.

En el cas de Botànic Calduch, “els problemes, lluny de resoldre's, s'enquisten”. Perquè, tal com ha explicat la portaveu del PP, “al desembre el PP va presentar una moció perquè es convocara una Junta de Seguretat per a abordar aquesta qüestió i el PSOE la va tombar i es va comprometre a celebrar una reunió entre ajuntaments i veïns. Passats set mesos res s'ha fet”.

Aquest desistiment de funcions ha portat al PP a exigir de nou mitjançant moció la convocatòria d'una Junta de Seguretat extraordinària aquest mes de juliol que el PSOE, de nou, ha rebutjat. “Ara el PSOE diu que la subdelegada no pot reunir-se al juliol, tal com proposàvem en la nostra moció, i retarda la data a setembre”. “Esperem que siga cert, perquè els veïns estan ja farts de tantes mentides”.

El PP finalment ha aconseguit tirar avant la seua proposta amb el compromís de convocar una Junta Local de Seguretat al setembre, un termini imposat pel PSOE, i a crear una taula per la convivència ciutadana que de la mà dels residents, agrupats en la AAVV de Botànic Calduch camine en la cerca de solucions.

Tal com ha assenyalat Tormo, “nosaltres continuarem defensant els drets dels nostres veïns. Creiem i volem buscar solucions. I sabem que no és fàcil, però val la pena lluitar per això”. Per aquest motiu, “continuarem treballant pels nostres ciutadans i exigint als qui governen que complisquen els seus compromisos”. “Perquè resulta vergonyós i alhora dramàtic que els problemes que pateixen en Botànic Calduch s'ignoren i s'enquisten per culpa d'una coalició, PSOE i Ciutadans, que porta anys mirant cap a un altre costat”.

Pujar