elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 30 comerços d'Almassora es visten de Nadal per al Concurs d'Aparadors

Més de 30 comerços d'Almassora es visten de Nadal per al Concurs d'Aparadors
 • El jurat del certamen es reuneix per a acordar els detalls i iniciar la ronda de visites pels establiments participants que poden emportar-se alguns dels tres premis

 • La regidora de Comerç, Silvana Rovira, agraeix el gran acolliment, ja que feia temps que no hi havia tantes botigues adherides a aquesta iniciativa que busca reactivar les compres de proximitat

El jurat del Concurs d'Aparadors Nadalencs d'Almassora s'ha reunit per a ultimar els detalls del certamen cara a visitar als més de 30 establiments participants. La regidora de Comerç, Silvana Rovira, ha agraït als comerciants la seua implicació, atés que feia anys que no hi havia una participació tan elevada.

“Hem reactivat aquest concurs perquè considerem que pot ajudar a reactivar les compres de proximitat i, a més, contribueix al fet que Almassora es vista de Nadal”, ha remarcat la regidora, qui ha agraït el treball i imaginació dels comerciants a l'hora de decorar els seus aparadors.

El jurat qualificador està conformat per la mateixa regidora; el coordinador de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Pedro Timón; el representant d'APROCA, Javier Navarro; Manolo Claramonte en representació de Caixalmassora, la interiorista i decoradora Adriana Nicolau i la comerciant de la localitat Maite Beltrán.

El jurat popular està conformat per totes les persones que vulguen participar amb el seu vot. Ja poden depositar el seu vot en l'urna instal·lada en la Regidoria de Comerç. Entre els participants se sortejarà un premi de 600 euros en un val per a gastar en botigues d'Almassora.

Els premis per als comerços participants són de 400 euros per al primer, 200 per al segon i 100 per al tercer. Aquests dos últims estan patrocinats per Aproca i Caixalmassora.

El pròxim 21 de desembre, a les 20.30 hores, en els salons de Caixalmassora, es farà lliurament dels premis als comerços guanyadors i a la persona agraciada que haja participat en les votacions del jurat popular.

Els comerços participants en el Concurs d'Aparadors Nadalencs són els següents:

COMERÇOS

 1. MERCERIA ENTREDOS
 2. MODA Y COMPLEMENTOS FALOMIR GIMÉNEZ
 3. JÉSSICA JOIES
 4. PERFUMERIA ZARAGOZA BELTRAN
 5. NENS PURICULTURA I ROBA INFANTIL
 6. TINTORERIA LA LLAVANERA
 7. PAPELERIA LA VILA
 8. PIQUER OPTICOS
 9. QUE ME PONGO YO?
 10. FLORISTERIA OM BLANC
 11. DAVID FRUT – SUPERMERCADO
 12. OPTICAL (ANTES OPTIMIL )
 13. BLUARKET S. L
 14. MIREN JOANA BELLEZA Y BIENESTAR
 15. MOTA HIJA
 16. L´ORONETA REGALS
 17. MON ORIGINAL
 18. LENCERIA DONA
 19. MULTIOPTICAS ALMAZORA
 20. VENTURA SABATER I TAPISSER
 21. ELECTROHOGAR GOMAR S.L
 22. MIA MODA
 23. REY MOVIL / DIGI ALMASSORA
 24. EL MON DE SILVIA
 25. DISSENYCOPY
 26. ESTUDI FOTOGRAFIC G. MEMBRADO
 27. UN MON DE FLORS
 28. DIVINO VINS I PRODUCTES SELECTES
 29. ALFIL.BE (PAPELERIA &HOBBY)
 30. PEL-ART
 31. GABINETE ESTÉTICA DIANA
 32. CLINICA DENTAL JAVIER CABRERA
 33. ESPACIO CORPORAL M.M.
Pujar