19 de setembre de 2020 19/9/20

El PP celebra l'obertura del pavelló A

El PP celebra l'obertura del pavelló A - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha celebrat que PSPV i Compromís hagen pres en consideració la demanda que aquesta mateixa setmana el PP va presentar per escrit per a ampliar als diumenges l'obertura del pavelló A de el poliesportiu La Garrofera.

  La petició, que arreplega el sentir dels esportistes que ocupen aquestes instal·lacions, serà atesa per ambdues forces polítiques a partir del gener vinent. “Una decisió que ens alegra i que ens sorprèn que si els dos ajuntaments la van adoptar fa mesos, segons han manifestat públicament, no fóra posada en coneixement d'els qui són els principals interessats, els usuaris d'aquesta instal·lació”.

  Les queixes per l'estat de les instal·lacions esportives en la localitat ha provocat malestar entre els esportistes que ja no oculten la necessitat de millorar les condicions de les infraestructures. Així es va constatar el cap de setmana passat en el pavelló A on es van exhibir pancartes reclamant millores d'aquestes dependències.

  Un servei que des del PP van considerar que es podria millorar de forma ràpida i eficaç atenent les peticions dels clubs d'obrir el pavelló Als diumenges al matí. “És una solució temporal, un pegat, però almenys és una mesura que beneficia i millora la pràctica esportiva per a els qui entrenen i competeixen en el nostre municipi”.

  Des del PP animen a PSPV i Compromís a posar en coneixement dels usuaris de la instal·lació les millores que han de donar resposta a les seues necessitats. “No fer-ho genera tensions i desinformació”. En tot cas, “creiem que ha sigut d'utilitat presentar per escrit la petició d'ampliació d'horaris del pavelló A perquè al final, l'objectiu de donar un millor servei als nostres clubs, es complirà encara que siga a partir del pròxim any. És una bona notícia”, han considerat des del PP d'Almassora.

  Pujar