elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Boom d'aspirants en un municipi de Castelló per a ser conserge

Boom d'aspirants en un municipi de Castelló per a ser conserge
  MÉS FOTOS
  Boom d'aspirants en un municipi de Castelló per a ser conserge - (foto 2)
  Boom d'aspirants en un municipi de Castelló per a ser conserge - (foto 3)

  L'institut Vila-roja d'Almassora serà aquesta vesprada l'escenari del primer examen massiu d'ocupació pública amb 238 aspirants admesos que opten a sis places de conserge d'instal·lacions municipals. El centre de l'avinguda Generalitat és el complex triat per a aquesta primera prova d'una hora de duració. La superació de totes les fases suposarà la creació d'una borsa de treball i la selecció de les sis persones millor puntuades.

  Així, l'àrea de Personal va registrar la sol·licitud de 250 persones fins al mes de novembre i, finalment, ha admés a 238 que estan convocades a les 16.30 hores en l'institut per a enfrontar-se a un test de 20 preguntes en relació al temari adjunt en l'annex a les bases, que consta de 10 temes.

  Posteriorment, els aspirants que superen aquesta primera prova realitzaran el segon examen, de caràcter eliminatori, amb un supòsit teòric pràctic en un termini d'una hora perquè el jurat valore la capacitat dels examinats. El procés continuarà amb el qüestionari de coneixements de valencià, avaluació que no té caràcter descalificatori.

  Una vegada superades totes les fases, el tribunal conformarà el llistat amb les qualificacions per a designar a les sis persones millor puntuades i constituir la borsa d'ocupació amb la resta d'aspirants per a acudir a ella en cas de renúncies.

  Els futurs empleats públics de l'Ajuntament d'Almassora compliran les següents labors: control d'accés a la instal·lació municipal, tasques senzilles de manteniment i reparacions, vigilància de l'edifique públic, trasllat de materials, control de claus, repartiment de paqueteria diversa, tasques simples d'oficina, reprografia, maneig d'equips informàtics, utilització de vehicles del consistori, tramitació de queixes als departaments corresponents o atenció al públic, entre moltes tasques.

  Tècnic d'integració social

  D'altra banda, altres 38 persones han iniciat el procés per a cobrir una plaça de tècnic d'integració social per torn lliure. Després del primer examen realitzat la setmana passada a l'Ajuntament d'Almassora, el segon exercici tindrà lloc el dia 23 amb una part teòrica i un cas pràctic.

  Pujar