elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora urge la presencia de más Guardia Civil en la población

Almassora urge la presencia de más Guardia Civil en la población
  • La alcaldesa se reúne cono la subdelegada del Gobierno para solicitar más agentes

MÉS FOTOS
Almassora urge la presencia de más Guardia Civil en la población - (foto 2)

L'alcaldessa d'Almassora, Maria Tormo, s'ha reunit amb la subdelegada del Govern a Castelló, Antonia García Valls, i el coronel cap de la Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil, per a transmetre'ls la urgència de comptar amb una major plantilla de la Benmereixent en la localitat, així com sol·licitar que s'accelere la construcció de la nova caserna. En la trobada, també han sigut presents la regidora de Seguretat Ciutadana, *Silvana Rovira, i l'intendent de la Policia Local, José Alós.

Tormo li ha traslladat a García la seua preocupació referent a la falta d'efectius. “És necessari incrementar la vigilància i els controls i que els nostres veïns tinguen la tranquil·litat que sempre compten amb la protecció de la Guàrdia Civil”, ha indicat l'alcaldessa.

La primera edila ha explicat que l'estiu passat van incrementar la plantilla de la Policia Local en 13 nous agents per a augmentar els servicis prestats i vetlar per la seguretat veïnal. En este sentit, ha recalcat que els agents locals “realitzen la seua comesa, intensificant dispositius especials en zones conflictives”, encara que hi ha competències que són pròpies de la Benmereixent.

Així, ha apostat per la col·laboració entre tots dos cossos de seguretat, al mateix temps que ha recordat que Almassora “té unes característiques concretes i disposar de més agents és una necessitat”.

Per part seua, la subdelegada del Govern i el coronel cap li han traslladat a l'alcaldessa que un possible augment de plantilla requereix una modificació del catàleg, aspecte que s'han compromés a traslladar al Govern central. Referent a això, li han comunicat que es duran a terme operacions de reforç en la localitat per a garantir la seguretat ciutadana.

Caserna de la Guàrdia Civil

D'igual mode, Tormo ha traslladat a la subdelegada del Govern la urgència que es construïsca una nova caserna de la Guàrdia Civil, tenint en compte que les actuals instal·lacions han complit recentment 100 anys. “Es tracta d'unes instal·lacions antigues i obsoletes que no donen resposta a les nostres necessitats ni són dignes del servici que tenen encomanat els agents, que no és un altre que el de vetlar correctament per la seguretat dels *almassorins”, ha afirmat l'alcaldessa.

En este sentit, la subdelegada i el coronel cap han comunicat a la primera edila que s'està treballant en el projecte del nou aquarterament perquè puga traure's a licitació en pròximes dates.

Pujar