2 de desembre de 2020 2/12/20

Almassora renova la porta de la capella, instal·la sostre als passadissos i pinta la façana del cementeri

Almassora renova la porta de la capella, instal·la sostre als passadissos i pinta la façana del cementeri - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almassora ultima en aquests dies les millores en el cementeri municipal per a commemorar la festivitat de Tots Sants. En concret, diverses empreses locals i els operaris del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) s'han encarregat de substituir l'antiga porta de la capella, d'instal·lar diversos passadissos i pintar la façana del cementeri. El consistori ha destinat 22.043,28 euros a aquestes millores.

  El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha visitat aquesta setmana el recinte per a comprovar l'avanç de les millores encarregades pel seu departament "per a endreçar un espai que també se sotmet en aquestes dates a la segona fase de renovació de l'espai d'oficines i la coberta per a així concloure el projecte que iniciem l'any passat".

  Quant a la intervenció, un fuster d'Almassora ha substituït la vella porta metàl·lica de la capella interior, oxidada i bombada pel pas del temps, per una de fusta per a millorar el conjunt. La intervenció està valorada en 7.740 euros. A aquest pressupost se sumen els prop de 2.000 euros destinats a pintar la façana frontal, a càrrec d'una empresa d'Almassora, i la que dóna al carrer Sant Pau, enfront del barri de Fàtima, labors que executen els operaris del SMML.

  A aquesta millora se sumen els 12.303,28 euros reservats perquè una altra signatura local desmunte les plaques de policarbonat instal·lades anys arrere en els passadissos del cementeri, sanege l'estructura i fixe una nova de diferent material perquè guanye en resistència. El muntatge finalitzarà avui, segons la previsió dels operaris.

  Autobús gratuït

  L'Ajuntament d'Almassora ha confirmat que el pròxim 1 de novembre tornarà a funcionar l'autobús gratuït entre el cementeri i el casc urbà per a acostar als veïns amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Com l'any passat, hi haurà una eixida des del passeig marítim a les 10.00 hores i la tornada a la platja serà a les 12.15 enfront del cementeri.

  La resta de trajectes des del centre urbà (al costat del Mercat Central) seran a les 8.30, 9.00, 10.30, 11.00, 11.30 i 12.00, 13.00 i 13.30 hores. En horari de vesprada, el servei es realitzarà cada 30 minuts des de les 15.30 fins a les 18.30. El mateix autobús que realitze al trajecte d'anada, arreplegarà als usuaris per a retornar-los al centre.

  Pujar