elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora recolza l'adopció d'animals en una fira

Almassora recolza l'adopció d'animals en una fira
  • La cita tindrà lloc aquest dissabte al parc de Manuel Pesudo amb un programa d'activitats, en el qual s'inclou, una desfilada canina, música o tallers infantils.

  • El regidor de Medi Ambient, Juan Luis Marín, ha remarcat la importància del respecte i cura als animals, al mateix temps que ha recordat que la millor opció per a tindre una mascota passa per l'adopció.

L'Ajuntament d'Almassora aposta per l'adopció solidària d'animals amb la celebració aquest dissabte, 2 de desembre, d'una fira per a fomentar aquest tipus d'acolliment de mascotes. El certamen se celebrarà al parc de Manuel Pesudo, en la zona del pipicà.

A les 10.00 hores, serà la inauguració de la fira amb la presentació de les associacions participants: Associació Colonies Gats (Nules); Huellas Callejeras; AACC Ayuda Callejeros; ASPAC, Amigos de los Animales de Castellón, Gats de Barri, Gats sense sostre (Moncofa), Quatre patetes (Borriol), Salvando vidas unidas i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Castelló.

A continuació i durant tota la jornada hi haurà inflables i tallers infantils canins. A les 11.00 hores, se celebrarà una taula redona amb la participació dels col·lectius presents, mentre que, a les 11.30 hores, hi haurà desfilada canina i, a les 12.30 hores, el contacontes Coneixent Otto.

L'apartat més musical també tindrà el seu espai amb el concert de Simago Lemons, a les 13.00 hores, i ja, a les 14.30 hores, tindrà lloc la clausura.

El regidor de Medi Ambient, Juan Luis Marín, ha remarcat la importància del respecte i cura als animals, al mateix temps que ha recordat que la millor opció per a tindre una mascota passa per l'adopció. “És important que els animals que no tenen llar o estan abandonats ho troben”, ha explicat Marín.

Pujar