12 de novembre de 2019 12/11/19

Almassora proposa unes vacances saludables i en família en la campanya 'Viu l'estiu, viu la mar'

Almassora proposa unes vacances saludables i en família en la campanya 'Viu l'estiu, viu la mar' - (foto 1)
  • Destaquen les activitats mediambientals i culturals per als menors, en una agenda estival amb més d'un centenar de propostes

L'agenda de les vacances d'estiu es presenta d'allò més completa per a la ciutadania d'Almassora, però també per als visitants que en els pròxims mesos s'acosten al municipi per a gaudir de les 104 activitats de la programació 'Viu l'estiu, viu la mar'. Les activitats familiars regnen en aquesta campanya, la qual s'extendrà fins al setembre i en la qual la Regidoria de Turisme i Platges també ha cedit un important espai a les activitats esportives i l'alimentació saludable.

"L'estiu és moment de cuidar-se, de dedicar-se temps, d'estar prop dels nostres i de gaudir d'aqueixes vesprades més llargues i nits amb bona temperatura fent el que més ens agrada", ha assegurat la responsable d'ambdues àrees, Amaya Gómez, en l'acte de llançament d'aquesta programació". La regidora ha destacat que "tots aquests aspectes els hem utilitzat per a elaborar un catàleg d'activitats amb les quals definim la platja d'Almassora com a espai per al turisme familiar i proper a la naturalesa".

Així doncs, a partir del pròxim dissabte 16 de juny els més xicotets podran gaudir de tallers mediambientals, contacontes, els espectacles de la campanya 'La Mar de Circ, i, per descomptat, del tribut del pròxim 14 de juliol al musical 'El Rey León'. A més, Platges ha reservat una jornada perquè els xiquets i la xiquetes gaudisquen de jocs d'aigua i atraccions, que se celebrarà en la vesprada del 4 d'agost. Cal destacar que els serveis de ludoteca i biblioteca romandran oberts durant els mesos de juliol i agost "per a cobrir també l'horari de matí", ha incidit Gómez.

Pel que fa a les proposta esportives, Gómez ha posat de rellevància "l'àmplia oferta de classes dirigides gratuïtes per a les quals, a més, no és necessari inscriure's prèviament, de manera que facilitem que qualsevol puga sumar-se a aquestes sessions". Entre les activitats figuren esports com el ioga, el pilates, entrenament funcional, botes de rebot, ritmes llatins. A aquestes activitats, cal sumar els grans esdeveniments com la III Travessia Plajta d'Almassora (el 7 de juliol), la IX Volta a Peu Platges d'Almassora, organitzada per les associacions veïnals (21 de juliol), o l'I Gran Premi Platja d'Almassora de ciclisme (28 de juliol).

L'oci nocturn i la música també tindran el seu espai en aquesta agenda estival amb l'objectiu de que "joves i majors no haja d'eixir d'Almassora per a divertir-se", amb actuacions com la de xaranga Les Bomba Xou (el 23 de juny) o l'orquestra Twin's (11 d'agost). Els grups Alhaire (13 de juliol), Trebede (3 d'agost), D'Ànima (17 d'agost) i el Dj local Iserte (28 de juliol) també animaran les nits d'estiu al costat de la platja.

ocultar
Almassora proposa unes vacances saludables i en família en la campanya 'Viu l'estiu, viu la mar'
Pujar