elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora programa l'Escola de Santa Quitèria per a afavorir la conciliació familiar durant les festes patronals

  • L'activitat se celebrarà, en el col·legi Carcenal Cisneros, el dijous 23 i el divendres 24 de maig, els dos dies de les festes patronals que no hi ha activitat lectiva, al costat del dimecres 22, festiu local, a l'ésser el dia gran en honor a Santa Quit

L'Ajuntament d'Almassora, a través de la Regidoria d'Educació, obrirà el pròxim 25 d'abril i fins a l'1 de maig la preinscripció de l'Escola de Santa Quitèria, que se celebrarà el dijous 23 i el divendres 24 de maig, els dos dies de les festes patronals que no hi ha activitat lectiva, al costat del dimecres 22, festiu local, a l'ésser el dia gran en honor a la patrona.

La *escoleta, que es realitzarà en el col·legi Cardenal Cisneros, va destinada a xiquets de 2 a 12 anys i, en total, s'oferirà un centenar de places. L'objectiu d'esta iniciativa impulsada per Educació, àrea que lidera Vicente Blay Casino, és afavorir la conciliació familiar i laboral dels pares durant les celebracions patronals.

Per a formalitzar la preinscripció els interessats han d'entrar en la pàgina web municipal www.almassora.es i buscar l'apartat Inscripció Activitats, una vegada dins cal punxar a Inscriure's en una Activitat i ací enllaçar en Activitats Disponibles, on apareixerà l'Escola de Santa Quitèria 2024. La matrícula es formalitzarà del 13 al 20 de maig.

L'horari d'entrada serà de 07.30 a 09.00 hores, la *escoleta es desenvoluparà de 09.00 a 13.30 hores, mentre que l'eixida està fixada de 13.30 a 14.00 hores. També està l'opció de servici de menjador de 14.00 a 16.00 hores.

Per a més informació o resoldre qualsevol dubte, les famílies poden trucar al telèfon 964560001, marcant l'extensió 2259, o escrivint un correu electrònic a educacio@almassora.es.

Pujar