elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora posa el colofó a les festes de Santa Quitèria amb el Dia del Xiquet

Almassora posa el colofó a les festes de Santa Quitèria amb el Dia del Xiquet
  • Prop de 600 xiquets estan inscrits en l'esmorzar que es repartirà el matí d'este diumenge en el pàrquing de la piscina coberta, on s'han instal·lat nombrosos jocs infantils

  • “Hem viscut unes festes molt participatives, en les quals els almassorins hem tornat a demostrar el fervor que sentim per Santa Quitèria”, ha assenyalat l'alcaldessa, Maria Tormo

MÉS FOTOS
Almassora posa el colofó a les festes de Santa Quitèria amb el Dia del Xiquet - (foto 2)
Almassora posa el colofó a les festes de Santa Quitèria amb el Dia del Xiquet - (foto 3)
Almassora posa el colofó a les festes de Santa Quitèria amb el Dia del Xiquet - (foto 4)

Almassora encara este diumenge el final de les festes patronals en honor a Santa Quitèria amb la celebració del Dia del Xiquet. La jornada, en el pàrquing de la piscina municipal, arrancarà a les 10.00 hores amb jocs tradicionals, inflables, festa de l'espuma i una infinitat d'entreteniments per als més xicotets, que podran gaudir d'un esmorzar prèvia inscripció.

En total, hi ha prop de 600 menors inscrits, segons dades de la Junta Local de Festes. “Hem intentat oferir un programa d'actes per a tots els públics i, encara que els nostres xiquets han tingut activitats infantils tots els dies o tancaments per a ells, es mereixen tindre el seu dia i gaudir al màxim de les festes patronals”, ha explicat l'alcaldessa, Maria Tormo.

El colofó a 10 dies de celebracions arribarà a les 20.00 hores amb el final de festes amenitzat per un musical en la plaça Pere *Cornell. A continuació, a l'esplanada del carrer Sant Pere, es llançarà el tradicional castell de focs artificials que posarà el punt final a les festes de Santa Quitèria 2024.

“Hem viscut unes festes molt participatives, en les quals els almassorins hem tornat a demostrar el fervor que sentim per Santa Quitèria, a la qual honrem i volem”, ha assenyalat l'alcaldessa, qui ha agraït de nou a la Junta Local de Festes, a la Regidoria de Festes i a les colles i penyes la gran faena que fan “per a aconseguir entre tots unes grans festes”.

Tormo també ha mostrat la seua gratitud a la Policia Local, a la Guàrdia Civil, a la Policia Autonòmica, a Protecció Civil, als treballadors municipals del Servici Municipal de Manteniment i Logística o d'aquells encarregats de la neteja i als sanitaris per la seua labor durant estos dies.

L'alcaldessa ha tingut paraules d'afecte per a la reina de les festes, Aitana Adsuara, i per a la seua cort d'honor, conformada per María, Alexandra, Verónica i Laura. “Han viscut experiències que recordaran per sempre amb gran sentiment, sent les màximes representants de les nostres festes, sempre amb un somriure. Són les nostres millors ambaixadores”, ha recalcat Tormo.

“El nostre treball i obligació és començar ja a treballar en les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Roser perquè tot isca com els almassorins mereixen. El meu compromís ferm és intentar fer unes festes per a tots, tenint en compte a tots”, ha subratllat l'alcaldessa.

Després del tret del castell de focs artificials, Almassora s'endinsa ja en el compte arrere per a les festes de la Mare de Déu del Roser, que tindran lloc el mes vinent d'octubre.

Pujar