elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora obri el termini del concurs per a il·lustrar el cartell de les festes de Santa Quitèria

Almassora obri el termini del concurs per a il·lustrar el cartell de les festes de Santa Quitèria
  • Els treballs poden presentar-se fins al 21 de març en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) i el guanyador rebrà un premi de 600 euros

  • “Ja estem immersos en tots els preparatius de les festes de Santa Quitèria, pensant sempre a dissenyar un programa que agrade a tots els públics, des de la tradició, però intentant aportar idees noves”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Soler

MÉS FOTOS
Almassora obri el termini del concurs per a il·lustrar el cartell de les festes de Santa Quitèria - (foto 2)

L'Ajuntament d'Almassora, a través de la Regidoria de Festes, ha convocat el XXXI Concurs Cartell de Festes de Santa Quitèria per a seleccionar el cartell anunciador de les celebracions patronals, que tindran lloc del 10, dia de la presentació de la reina i la cort d'honor, al 26 de maig. L'objectiu del certamen és secundar i fomentar la creativitat d'artistes i dissenyadors, així com de promoure la imatge de les festes d'Almassora.

El guanyador s'alçarà amb un premi de 600 euros. El cartell haurà de tindre una superfície de 65 x 90 centímetres en format vertical, obligatòriament en un suport de cartó-ploma de 70 x 100 centímetres, que es presentarà sense cristall ni marc. Les persones autores, a més de presentar físicament la seua obra, també hauran de facilitar-la en suport informàtic, gravat en DVD.

Els originals podran realitzar-se per qualsevol procediment, de manera que la seua reproducció litogràfica no present cap dificultat. De forma ben visible i que regruix per la col·locació i grandària de les lletres, haurà de figurar l'escut d'Almassora. A l'efecte de simplificar les seues aplicacions en el disseny gràfic i informàtic, es podrà utilitzar el que figura en la web municipal: www.almassora.es.

La inscripció que ha de figurar en el cartell és: “Festes de Santa Quitèria 2024, Almassora, del 10 al 26 de maig, festes d’interés turístic provincial”. Els treballs presentats portaran un lema, que constarà així mateix en un sobre tancat, en l'interior del qual haurà d'anar el nom, cognoms, domicili, població, data de naixement, NIF de l'autor i telèfon de contacte.

Les obres es presentaran en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), a l'atenció de la Regidoria de Festes. El termini de presentació acabarà el dia 21 de març. El jurat estarà compost per persones vinculades a les arts plàstiques i al món de la cultura, estant com a presidenta l'alcaldessa, Maria Tormo, o persona en qui delegue. La fallada del concurs es coneixerà el 22 de març.

L'Ajuntament exposarà al públic, durant la setmana festiva, els originals presentats i admesos.

“Ja estem immersos en tots els preparatius de les festes de Santa Quitèria, pensant sempre a dissenyar un programa que agrade a tots els públics, des de la tradició, però intentant aportar idees noves”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Soler.

Pujar