elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora obri la primera Escoleta de Santa Quitèria per a afavorir la conciliació familiar

Almassora obri la primera Escoleta de Santa Quitèria per a afavorir la conciliació familiar
  • El col·legi Cardenal Cisneros acull esta activitat que s'ha programat per a este dijous i divendres amb un horari adaptat a les necessitats de les famílies que va des de les 07.30 a les 16.00 hores

  • “Apostem per facilitar a les famílies ferramentes que els ajuden a conciliar, perquè sabem que hi ha almassorins que durant les festes no tenen vacacions i necessiten que els seus fills disposen d'alguna activitat”, ha afirmat l'alcaldessa

L'Ajuntament d'Almassora, a través de la Regidoria d'Educació, ha obert hui, per primera vegada, l'Escoleta de Santa Quitèria per a afavorir la conciliació familiar. La iniciativa donarà servici als pares este dijous i divendres, atés que són dies no lectius per la celebració de les festes patronals.

L'alcaldessa, María Tormo, al costat del regidor d'Educació, Vicente Blay Casino, ha visitat el col·legi Cardenal Cisneros que acull esta nova iniciativa posada en marxa per l'equip de govern. “La nostra aposta per facilitar a les famílies ferramentes que els ajuden a conciliar és clara, perquè sabem que hi ha almassorins que durant les festes no tenen vacacions i necessiten que els seus fills disposen d'alguna activitat”, ha afirmat l'alcaldessa.

La escoleta està destinada a xiquets de 2 a 12 anys. L'horari d'entrada és de 07.30 a 09.00 hores, l'activitat es desenvolupa de 09.00 a 13.30 hores, mentre que l'eixida està fixada de 13.30 a 14.00 hores. També està l'opció de servici de menjador de 14.00 a 16.00 hores.

Pujar