elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora intensifica la vigilància i els controls policials al voltant de Botànic Calduch

Almassora intensifica la vigilància i els controls policials al voltant de Botànic Calduch
  • La Policia Local dissenya un nou dispositiu, que se suma als ja posats en marxa temps arrere, en el qual es preval la presència d'agents al carrer tant per a efectuar controls com per a vetlar pel compliment de la llei.

L'Ajuntament d'Almassora ha intensificat la vigilància policial al voltant de la plaça Botànic Calduch i el carrer Sant Jaume per a garantir la seguretat ciutadana. D'esta manera, s'ha dissenyat un nou dispositiu, que se suma als ja posats en marxa temps arrere, en el qual es preval la presència d'agents al carrer tant per a efectuar controls com per a vetlar pel compliment de la llei.

D'esta manera, la Regidoria de Seguretat Ciutadana, que lidera Silvana Rovira, fa un pas més en la vigilància que es realitza des de la Policia Local en zones que poden resultar conflictives en la localitat. En este sentit, l'alcaldessa, Maria Tormo, ha indicat que, des de l'Ajuntament, es treballa diàriament per a posar a l'abast dels veïns la màxima seguretat possible amb els recursos disponibles, encara que ha recordat que la seguretat ciutadana és una competència assignada a la Guàrdia Civil.

D'aquí ve que haja insistit, de nou, en la necessitat de comptar amb més agents de la Benmereixent perquè els veïns “tinguen la tranquil·litat que sempre compten amb la protecció de la Guàrdia Civil”. En este sentit, Tormo ha recordat que l'estiu passat es va incrementar la plantilla de la Policia Local amb 13 nous agents “perquè estem compromesos amb la seguretat dels nostres veïns”. “És una tasca que deu ser conjunta, però que la Guàrdia Civil ha de liderar”, ha remarcat l'alcaldessa.

“No demanem res que no ens correspon, però no podem obviar que Almassora té unes característiques concretes i disposar de més agents és una necessitat. Millorar la seguretat ciutadana i que els nostres veïns se sàpien sempre protegits és una de les nostres màximes preocupacions, per això, continuarem cridant a totes les portes que faça falta per a garantir que comptem amb els recursos suficients per a això”, ha remarcat l'alcaldessa.

Per part seua, la regidora de Seguretat Ciutadana ha recordat que també s'ha incrementat la presència d'agents a la platja durant tot l'any.

Pujar