elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora intensifica els tractaments antimosquits

Almassora intensifica els tractaments antimosquits
  • Els treballs per a evitar la presència d'aquests dípters prossegueixen en tot el terme amb especial incidència en la zona de Santa Quitèria i a la platja.

L'Ajuntament d'Almassora ha intensificat els tractaments contra els mosquits en el terme municipal, amb especial incidència en aquelles zones amb major proliferació d'aquests molestos dípters, com és tota l'àrea de Santa Quitèria i la platja.

“En els últims dies, hem rebut queixes dels veïns, així que els equips de l'empresa concessionària del tractament contra les plagues han focalitzat allí les fumigacions”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Juan Luis Marín, qui ha recordat que els controls es realitzen durant tot l'any, encara que és ara a l'estiu quan s'incrementa la periodicitat d'aquests.

A més, també s'ha dut a terme el repartiment de tríptics per a informar els veïns sobre les bones pràctiques per a previndre el mosquit tigre, una espècie que es reprodueix en l'entorn domèstic. “És important la col·laboració ciutadana per a evitar xicotetes acumulacions d'aigua que poden convertir-se en focus de reproducció”, ha assenyalat Marín.

Així, en els tríptics es recorda que el 90% dels llocs on pot criar el mosquit tigre són espais privats, per la qual cosa es requereix un bon manteniment de piscines, revisar estris a l'aire lliure i altres utensilis on l'aigua pot estancar-se, encara que siga una xicoteta quantitat.

Pujar