elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora impulsa el comerç local amb un pla per a reactivar el consum de proximitat

Almassora impulsa el comerç local amb un pla per a reactivar el consum de proximitat
  • L'Ajuntament sortejarà 10 vals de 300 euros en compres en establiment de la localitat, facilitarà tiquets de pàrquing d'una hora gratuïta i impulsarà el Concurs Nadalenc d'Aparadors.

  • L'alcaldessa, María Tormo, s'ha compromés amb els comerciants a treballar junts per a dur a terme accions que ajuden a fomentar les compres en la localitat i contribuïsquen a l'economia de nombroses famílies.

MÉS FOTOS
Almassora impulsa el comerç local amb un pla per a reactivar el consum de proximitat - (foto 2)
Almassora impulsa el comerç local amb un pla per a reactivar el consum de proximitat - (foto 3)

L'Ajuntament d'Almassora posarà en marxa tota una sèrie d'accions encaminades a reactivar el comerç local i tradicional per a impulsar el consum de proximitat. L'alcaldessa, María Tormo, i la regidora de Comerç, Silvana Rovira, han presentat als comerciants de la localitat a la sala de formació del consistori les mesures, a més de recaptar propostes que poder desenvolupar.

“Els nostres comerciants són els valents que alcen diàriament la persiana i generen economia en la localitat”, ha ressaltat Tormo. “Resulta crucial poder escoltar les seues aportacions i mostrar-los la nostra total col·laboració”, ha explicat l'alcaldessa, al mateix temps que ha ressaltat que l'objectiu de l'equip de govern és millorar les iniciatives posades en marxa perquè tinguen major acolliment i repercussió en l'àmbit econòmic.

Tormo ha agraït als comerciants la seua assistència a la reunió, donada l'enorme resposta que va tindre la convocatòria. “Els comerços i l'Ajuntament han de treballar junts per a generar una major activitat en la localitat”, ha indicat.

Per part seua, Rovira ha explicat als assistents que s'encarregarà un pla estratègic a la Cambra de Comerç per a avaluar la situació del comerç local i dissenyar accions a implementar per a fomentar les compres i el consum en establiments de l'Almassora.

10 bons de 300 euros en compres

La primera de les accions que es desenvoluparà és una campanya de bons, denominada Compra al comerç local, el teu, que arrancarà el 25 d'octubre i conclourà el 15 de novembre. Així per cada compra mínima de 10 euros els clients podran emplenar la casella d'una cartilla on hauran de figurar tres segells de tres comerços diferents i els tiquets justificatius. Aquest bitllet es depositarà en urnes habilitades en els establiments adherits i es farà el corresponent sorteig de 10 vals de 300 euros per a comprar en aquests locals.

El sorteig es realitzarà el 18 de novembre, a les 12.00 hores, en el Mercat Central d'Almassora.

Aparcament gratuït

També es va abordar el conveni amb el pàrquing subterrani perquè els comerços disposen de tiquets d'una hora d'estacionament gratuït per a poder entregar als seus clients.

Impuls al Concurs d'Aparadors

Una altra de les propostes que es va comunicar va ser la intenció d'impulsar el Concurs d'Aparadors de Nadal. Una de les novetats és un dels membres del jurat que ha de qualificar les diferents propostes estarà conformat per un jurat popular, és a dir, els almassorins podran votar l'aparador que més li agrada. Entre aquests participants, que depositaran els seus vots en urnes instal·lades en el consistori, se sortejaran dos premis de 300 euros per a compres.

A més, des de la Regidoria de Consum també s'ha treballat en una nova imatge corporativa més moderna i dinàmica amb el lema Junts som tradició.

Pujar