elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora homologarà una altra nau en el Centre de Formació per a ofertar més tallers d’ocupació

Almassora homologarà una altra nau en el Centre de Formació per a ofertar més tallers d’ocupació
  • El consistori licita l’equipament informàtic per a les aules per més de 25.000 euros

L'Ajuntament d'Almassora homologarà les tres classes de la nau dues del Centre de Formació, situat en l'avinguda José Ortiz, per a ampliar l'oferta de tallers d'ocupació. El consistori ha iniciat aquest procés amb la licitació de l'equipament informàtic per a les aules valorat en més de 25.000 euros. Així, la localitat posarà a la disposició de l'alumnat altres 243 metres quadrats d'aules per a l'estudi, a més de sala de professors, magatzem i despatxos de direcció i administració.

L'equip de govern té la intenció d'aconseguir la validació per a ampliar l'espai de formació i poder albergar un major nombre de programes d'ocupació de la Generalitat Valenciana o bé tallers iniciats pel propi Ajuntament. D'aquesta manera, l'àrea d'Ocupació preveu aconseguir l'homologació durant aquest any i així poder sol·licitar cursos o projectes amb noves especialitats en 2023.

Cal destacar que la futura signatura adjudicatària tindrà un mes de termini per a executar els treballs d'instal·lació de tot l'equipament informàtic en aquest espai annex al Centre de Formació. El lliurament dels equips es realitzarà en un màxim de quatre setmanes a comptar des de la data de la signatura del contracte, la instal·lació i posada en marxa comptarà amb una setmana més addicional de termini. L'Ajuntament es guarda el dret a ampliar aquest període si ho considera oportú.

El plec, elaborat conjuntament per les àrees d'Ocupació i Informàtica, sol·licita als oferents: tres monitors interactius tàctils de 75 polzades, un per a cada classe d'aquesta nau on el professorat podrà secundar-se durant l'ensenyament, 19 ordinadors portàtils per al futur alumnat i un armari que servirà per a guardar els 19 dispositius quan no s'estiguen usant alhora que els carregarà per a següents classes impartides en aquestes aules.

Finalment, el regidor d'Ocupació, Javier Martí, ha declarat que l'homologació de les tres classes d'aquest pavelló del Centre de Formació “és una de les prioritats del departament d'Ocupació durant l'any 2022 per a donar servei a més persones i aconseguir així la seua integració laboral”. “Aquest contracte, que estarà executat abans de les festes d'octubre, reafirma que volem ampliar l'oferta de formació per als nostres veïns d'Almassora i disposar de nous tallers”, ha afirmat l'edil.

Pujar