elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora contracta 16 persones desocupades per a reforçar departaments municipals

Almassora contracta 16 persones desocupades per a reforçar departaments municipals
  • Els aturats de totes les edats ocuparan durant un any posats d'auxiliar administratiu, conserge i peó a jornada completa

  • “Aquesta és la vostra casa i ara formeu part dels treballadors d'aquest ajuntament, per tant, teniu l'encàrrec de treballar per a atendre les necessitats dels nostres veïns”, ha assenyalat l'alcaldessa, María Tormo

L'Ajuntament d'Almassora ha contractat 16 persones desocupades per a llocs d'auxiliar administratiu, conserge i peó, tots destinats a reforçar diferents departaments municipals. L'alcaldessa, María Tormo, ha donat la benvinguda als seleccionats i els ha desitjat molta sort i encert en aquesta nova marxa professional.

“Aquesta és la vostra casa i ara formeu part dels treballadors d'aquest ajuntament, per tant, teniu l'encàrrec de treballar per a atendre les necessitats dels nostres veïns”, ha assenyalat Tormo, qui els ha traslladat la seua total col·laboració perquè l'adaptació siga ràpida i satisfactòria.

Aquest dijous ha tingut lloc l'acte de signatura de contracte dels seleccionats per als programes de subvencions d'ocupació destinats a emprar aturats menors de 30 anys (EMPUJU) i majors de 30 anys (EXPLUS) per part d'entitats locals.

Aquests plans són subvencionats en la seua major part pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora) i són actuacions susceptibles de cofinançament per la Unió Europea. Les contractacions són a jornada completa i amb una duració d'un any, d'octubre de 2023 a setembre de 2024.

Com regien les bases, s'ha contractat persones desocupades empadronades en el municipi i inscrites com a demandants d'ocupació en les oficines de *Labora.

El programa EMPUJU ha comptat amb una subvenció de 124.640,56 euros amb cinc places d'auxiliars administratius i dues conserges oferides. Aquesta iniciativa s'emmarca en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El programa EXPLUS ha tirat avant amb una subvenció de 141.469,65 euros, que ha permés oferir cinc places de conserges i quatre de peons.

Pujar