elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora i el Consell uneixen forces perquè el Govern accelere la regeneració de la platja

Almassora i el Consell uneixen forces perquè el Govern accelere la regeneració de la platja
  • L'alcaldessa d'Almassora, María Tormo, s'ha reunit amb el director General de Costes de la Comunitat Valenciana, Vicente Martínez, per a analitzar la situació del projecte que busca frenar la regressió en Pla de la Torre

L'alcaldessa d'Almassora, María Tormo, s'ha reunit amb el director General de Costes de la Comunitat Valenciana, Vicente Martínez, per a conjuminar esforços i fer front comú cara al fet que el Govern central accelere "l'urgent” projecte de regeneració de Pla de la Torre. “Almassora necessita sense demores que s'escometa aquesta actuació que mereix i necessita”, ha explicat l'alcaldessa, qui ha estat acompanyada de la regidora de Platges, Silvana Rovira.

Martínez ha mostrat a Tormo el seu suport i col·laboració perquè el Ministeri agilitze tota la tramitació perquè aquesta actuació siga prompte una realitat. Així, l'alcaldessa ha assenyalat que, en una recent reunió amb responsables de Costes a Castelló, se li va comunicar que el projecte de regeneració ha d'eixir a exposició pública el mes vinent de novembre per a, a posteriori, començar el projecte de declaració d'impacte ambiental.

“Ens han comunicat que som el primer projecte dins de nivell de prioritat dos, però confiem que puga executar-se amb una major promptitud”, ha indicat l'alcaldessa.

Per part seua, Martínez ha insistit que portarà de manera insisteix a Madrid les necessitats del litoral de la província en aquesta matèria perquè totes les intervencions programades s'escometen amb celeritat. “Tenim en Martínez a un gran aliat”, ha remarcat Tormo.

L'alcaldessa ha recordat que la intenció de l'equip de govern és convocar en les pròximes setmanes la comissió de seguiment de costes, una taula de treball amb representació de tots els representants polítics i veïnals perquè els interessats tinguen informació immediata i es puguen fer aportacions cara a garantir la regeneració de la platja.

Pujar