elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora completa un cap de setmana cultural intens amb la divertida obra teatral ‘Les Couchers’

Almassora completa un cap de setmana cultural intens amb la divertida obra teatral ‘Les Couchers’
  • Amb el format de xarrada motivacional, estos personatges excèntrics, vulnerables i divertits, tractaran de fer feliç al públic este diumenge, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura d'Almassora apujarà este diumenge el teló perquè el públic gaudi de l'obra teatral Les Couchers, a les 19.00 hores. Els riures i la diversió estan més que assegurades gràcies a un espectacle de la companyia Les Couchers, que va nàixer en 2021, en plena pandèmia, de la mà d'Elena Donzel i Mari Marcos, amb l'objectiu de crear un espectacle d'humor guaridor.

Amb el format de xarrada motivacional, estos personatges excèntrics, vulnerables i divertits, tracten de fer feliç al públic. Amb l'absurd de tal pretext, desenvolupen tècniques hilarants per a aconseguir la pau mental i l'amor, fent participes als assistents d'estes tècniques, així com del seu fracàs estrepitós. Es qüestionen i qüestionen el fatigós i impossible que és eixa cerca de la constant felicitat.

Les entrades per a assistir poden adquirir-se en la pàgina web municipal en el següent enllaç: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/id/1317989

Esta proposta teatral completa un cap de setmana cultural intens organitzat per la Regidoria de Cultura que lidera l'edil Vicente Blay Casino. El dissabte, a les 18.00 hores, en la plaça Pere Cornell està programat l'espectacle de circ Baktana de Lazuz company i, a les 19.00 hores, l'esperat monòleg de la Tia Visantica que pràcticament ha esgotat les entrades.

Pujar