elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora caça al responsable de trencar cristalls de vehicles els últims dies

Almassora caça al responsable de trencar cristalls de vehicles els últims dies
  • La detenció es va produir després que els agents tingueren coneixement que un home es disposava la sostracció d'una motocicleta.

MÉS FOTOS
Almassora caça al responsable de trencar cristalls de vehicles els últims dies - (foto 2)

La Policia Local d'Almassora ha detingut a un home, B.B., com a presumpte autor del trencament de cristalls en diversos vehicles estacionats als carrers Alacant i Cardenal Cisneros i l'avinguda José Ortiz durant els últims dies.

L'arrest es va produir després que els agents tingueren coneixement que un home es disposava la sostracció d'una motocicleta. Immediatament, la patrulla es va traslladar al lloc del succés i va poder localitzar, en els voltants del carrer Joan d'Àustria, a un home, la descripció del qual corresponia amb les dades facilitades.

Va ser llavors quan es va procedir a la seua detenció i posterior posada a disposició judicial. Fruit dels esbrinaments i gestions policials realitzades s'ha pogut confirmar que este home seria el mateix autor que durant dies va fracturar cristalls en cotxes aparcats en ple carrer.

Cal recordar que la Policia Local ha intensificat la vigilància policial entorn de la plaça Botànic Calduch i el carrer Sant Jaume per a garantir la seguretat ciutadana. El dispositiu preval la presència d'agents al carrer tant per a efectuar controls com per a vetlar pel compliment de la llei.

Pujar