elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora avança al dilluns l’obertura d’Ajuntament i biblioteca amb cita prèvia i mampares

Almassora avança al dilluns l’obertura d’Ajuntament i biblioteca amb cita prèvia i mampares
  • El consistori destina més de 5.000 euros a les pantalles elaborades en la localitat

MÉS FOTOS
Almassora avança al dilluns l’obertura d’Ajuntament i biblioteca amb cita prèvia i mampares - (foto 2)
Almassora avança al dilluns l’obertura d’Ajuntament i biblioteca amb cita prèvia i mampares - (foto 3)

L'Ajuntament d'Almassora obrirà el dilluns l'edifici consistorial i la Biblioteca municipal, en tots dos casos només amb cita prèvia. Per això, ha instal·lat prop de 40 mampares per a la protecció dels taulells d'atenció al públic. El consistori ha encarregat a l'empresa local Dobleessa la fabricació d'aquests elements per a protegir als empleats públics i a la ciutadania en la recuperació gradual de l'activitat. Cap persona serà atesa si no s'ha comunicat abans.

En concret, les persones interessades a realitzar tràmits en l'oficina del Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) hauran de telefonar al 964560001, el personal municipal els oferirà els horaris disponibles i registrarà les seues dades perquè es puguen desplaçar fins al departament en el dia i l'hora convinguda. Els exteriors de l'Ajuntament comptaran amb adhesius en el sòl per a marcar la distància de seguretat, on hauran d'esperar fins que isquen a cridar-los d'un en un.

El personal del SIAC ha elaborat un document per al registre de trucades ràpides, en el qual anotarà nom i telèfon, el tipus de consulta i oferirà a l'usuari els buits disponibles perquè trie, sempre de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i els dimarts i dijous també a la vesprada en horari de 15.30 a 19 hores. La previsió passa per realitzar una mesura de 100 atencions diàries i així resoldre els dubtes i tràmits que necessita la ciutadania.

Per part seua, la Biblioteca Municipal obrirà de 9 a 14 hores també amb cita prèvia per a la devolució de material prestat abans de la crisi de la COVID-19, la possibilitat de realitzar préstecs de llibres però sempre amb sol·licitud prèvia (per telèfon en el 964561329 o en el correu electrònic biblioteca@almassora.es) i oferir informació i orientació bibliogràfica. A causa dels protocols de seguretat establits, el material retornat per altres ciutadans ha de passar un període de quarantena i, per tant, la disponibilitat del fons han de ser consultada al personal del centre.

Per a poder consultar els fons de la biblioteca d'Almassora, integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, la persona interessada haurà d'accedir al catàleg col·lectiu fent clic en http://www.ceice.gva.es/va/web/xlpv i, en cas que preferisca el servei de préstec de llibres electrònics, pot accedir amb el carnet de la xarxa. L'usuari/a és el número de lector/a (sense la lletra L que apareix impresa en el carnet) i la contrasenya és el ‘password’ del lector/a. Aquesta contrasenya s'encripta i no es pot veure, però es pot canviar. Els ciutadans/as també ho poden recuperar des del catàleg de la xarxa clicant en Has oblidat la teua contrasenya? https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/

Pujar