elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora acull la Fira Flamenca Solidària a benefici de Sofía Llamas, la ‘Princesa Guerrera’

Almassora acull la Fira Flamenca Solidària a benefici de Sofía Llamas, la ‘Princesa Guerrera’
  • L'objectiu d'esta iniciativa, que tindrà lloc en la plaça Espanya el diumenge 28, és recaptar fons per a la lluita contra l'esclerosi tuberosa, patologia que li va ser diagnosticada a la xicoteta als nou mesos.

  • La alcaldesa, María Tormo, ha recibido a los padres de Sofía en el Ayuntamiento y les ha trasladado el apoyo para lograr avanzar en el tratamiento de esta enfermedad rara.

Almassora acull diumenge que ve 28 d'abril una fira flamenca a benefici de Sofía Llamas, la Princesa Guerrera, des de les 12.00 hores en la plaça Espanya. L'objectiu és recaptar fons per a la lluita contra l'esclerosi tuberosa, malaltia que li va ser diagnosticada a la xicoteta als nou mesos en plena pandèmia del coronavirus.

L'alcaldessa, María Tormo, ha rebut als pares de Sofia a l'Ajuntament i els ha traslladat el suport per a aconseguir avançar en el tractament d'esta patologia, al mateix temps que ha reconegut la important labor que realitzen per a conscienciar sobre esta malaltia rara i per a aconseguir finançament que destinar a les necessitats de la seua filla.

La fira flamenca arrancarà amb una actuació d'Isabel Rubí i les seues alumnes i, a les 13.00 hores, prendrà el relleu en l'escenari Fabián Sánchez, Efraín Castelló i Aída Lara. A les 16.00 hores serà el torn d'Alejandro Díaz i, a continuació, a les 17.00 hores, actuarà Cositas Buenas i la Meligrana. A les 18.00 hores, arribarà Patxi Ojana i, a les 19.00 hores, Quimbala.

Durant tota la jornada hi haurà sortejos, mercat ambulant i food truck. L'Ajuntament d'Almassora, a través de la Regidoria de Joventut, col·labora en esta iniciativa solidària.

Pujar