elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El voluntariat internacional de la UA desperta un gran interès entre la comunitat universitària

El voluntariat internacional de la UA desperta un gran interès entre la comunitat universitària
  • Més de 400 persones han acudit avui a la reunió informativa sobre els programes Volinter-UA i Cos Europeu de Solidaritat organitzada pel Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació per al Desenvolupament

  • L’alumni Irene Busquier i l’estudiant Ángela Botella han compartit les seues experiències de voluntariat internacional amb les persones assistents

MÉS FOTOS
El voluntariat internacional de la UA desperta un gran interès entre la comunitat universitària - (foto 2)
El voluntariat internacional de la UA desperta un gran interès entre la comunitat universitària - (foto 3)
El voluntariat internacional de la UA desperta un gran interès entre la comunitat universitària - (foto 4)

La sala d'actes de l'aulari II de la Universitat d'Alacant s'ha quedat petita aquest matí per a acollir el nombrós grup de persones de la comunitat universitària interessades en els programes de voluntariat internacional de la UA. Més de 400 persones han acudit a la trobada organitzada pel Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació per al Desenvolupament en la qual s'han donat a conèixer el programa propi Volinter-UA i el programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea.

L'acte ha comptat, a més, amb la participació de dues companyes de la UA que han participat en aquests programes aquest 2023, les quals han contat el seu testimoniatge i han compartit les seues experiències amb els assistents. Es tracta de l'alumni Irene Busquier, que ha participat en el programa Volinter-UA amb l'ONG Hombres Nuevos a Bolívia, i l'estudiant Ángela Botella, que ha format part del programa Cos Europeu de Solidaritat a Portugal.

La Universitat d’Alacant manté entre els seus objectius estratègics sensibilitzar la comunitat universitària en valors solidaris i cívics a través aquests programes.

Pujar