elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | “He tornat a nàixer”: Pànic en un vol Alacant - Palma per una tempesta

"He tornat a nèixer": Pànic en un vol d'Alacant a Palma de Mallorca per una tempesta
"He tornat a nèixer": Pànic en un vol d'Alacant a Palma de Mallorca per una tempesta
  • Una gimnasta d'elit de Novelda explica com va ser el pitjor vol de la seua vida

El diumenge les tempestes han descarregat amb intensitat en la mar Balear, entre la Comunitat Valenciana i les illes.

Una situació en la qual es va veure embolicada un vol Alacant-Palma, en el qual es van patir intenses turbulències.

La situació en cabina no podia ser més dantesca, amb crits, lloros i fins i tot vòmits entre el passatge, encara que alguns s'ho prenien amb més filosofia.

Una de les passatgeres era l'esportista noveldense d'elit Estela Orts, que té en el seu haver 13 medalles en campionats d'Espanya.
“He tornat a nàixer”, explica la gimnasta, que ha pujat un vídeo amb la terrorífica experiència en les seues xarxes socials i s'ha convertit en viral.

“Els minuts es feien eterns però al final ha sigut un esglai”, relata Orts, que explica que el vol ja va eixir amb retard fins que la borrasca Betty pel que sembla va donar un xicotet respir i l'avió va poder enlairar.

No obstant això l'enlairament no ha sigut tranquil, ja que després d'una elevació amb turbulències “l'avió ha començat a caure” el que ha causat l'alarma entre els passatgers.

“Fins que el pilot ha aconseguit estabilitzar l'avió semblava una muntanya russa” explica la jove, que relata com el pilot els va poder explicar més tard que estaven patint vents creuats de 130 quilòmetres per hora.

Finalment, l'avió no ha aconseguit aterrar a Palma, ja que el pilot després de diverses voltes ha decidit que la millor opció era tornar a Alacant per seguretat.

La gimnasta, que treballa en un famós xou de pirates en Magaluf, ha agraït en xarxes socials al pilot per la seua labor i perícia als comandaments de l'aparell i, segons explica, aquest ha pogut contactar amb ella per a donar-li també les gràcies.

 

Pujar