Castellano

La Universitat d’Alacant es proclama campiona d’Espanya de Rem Femení

• L’equip de la UA ha aconseguit la victòria en la competició celebrada aquest cap de setmana a La Línea de la Concepción

MÉS FOTOS
La Universitat d’Alacant es proclama campiona d’Espanya de Rem Femení - (foto 2)

La Línea de la Concepción (Cadis) ha acollit aquest cap de setmana l’edició número vint del Campionat d’Espanya de Rem en la modalitat de banc fix del mediterrani llaüt en la qual l’equip femení de la Universitat d’Alacant s’ha proclamat per primera vegada campió d’Espanya.

La competició s’ha desenvolupat sobre un camp de regates de 350 metres en les distàncies de 700 i 1.400 metres, el Campionat d’Espanya de Banc Fix en Llaüt ha conclòs amb la segona plaça del Reial Club Regates d’Alacant, amb un or i quatre bronzes; i la tercera compartida per la Universitat d’Alacant i el Reial Club Nàutic de València, tots dos amb un or.

L’equip femení ha guanyat dos anys seguits la lliga i enguany ha aconseguit un impressionant triplet, amb la Lliga, el Campionat d’Espanya i el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU).

El dissabte al matí van guanyar l’eliminatòria i van passar a la semifinal del diumenge, que també van guanyar i es van classificar per a la final en la qual es van imposar al Club l’Illot del Campello i al Club Rem Mataró.

L’equip masculí, per part seua, va quedar quart a escassos segons de les medalles. El dissabte al matí no van passar la primera eliminatòria encara que en la repesca van aconseguir la classificació per a la semifinal en la qual es van classificar per a la final A en la què es van quedar a escassos segons del medaller.

Amb aquest resultat, l’equip femení de la Universitat d’Alacant ha igualat el palmarès de l’equip masculí, amb un or i una plata tots dos en competicions nacionals de rem de banc fix.