elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat d’Alacant organitza un curs sobre ‘Creació i explotació d’intangibles en la societat digital’

La Universitat d’Alacant organitza un curs sobre ‘Creació i explotació d’intangibles en la societat digital’
  • El curs presentarà els conceptes clau essencials per a explicar la dinàmica de la innovació i els vincles jurídics que té amb el Dret de la Competència

El Global Innovation Law and Policy Research Group de la Universitat d’Alacant i el III Màster en Dret de la Societat Digital de la Universitat d’Alacant ofereixen un curs avançat sobre «Creació i explotació d’intangibles en la societat digital» que dirigeixen Manuel Desantes i Vicente Zafrilla i coordina Javier López-Guzmán.

El curs, de 20 hores de duració en anglès, presentarà els conceptes clau més enllà de la propietat essencials per a explicar la dinàmica de la innovació i els vincles jurídics que té amb el Dret de la Competència, en particular en el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació. Al llarg del curs, es desenvoluparà un dels temes més controvertits en els temps actuals: les complexitats de la regulació de la intel·ligència artificial com a originador de la innovació.

L’alumnat del curs també tindrà l’oportunitat d’estudiar les diferents estratègies de litigi relacionades amb la innovació internacional, conèixer el panorama de la llei actual i política d’innovació al Japó, endinsar-se en el paper de la concessió de llicències intangibles com un aspecte central de la seua explotació i tractar el reeixit enfocament «híbrid» en la normalització de les TIC, basat en la innovació col·laborativa i la concessió de llicències FRAND de patents.

El curs es desenvoluparà de manera híbrida, de manera presencial a l’aula 1007 de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant i mitjançant connexió per Internet. El preu del curs és de 40 euros per al públic en general i de 20 per al personal i estudiants de la Universitat d’Alacant i atorga un reconeixement de 2 crèdits ECTS.

Es desenvoluparà durant 4 dies, el 30 i 31 de maig i el 5 i 6 de juny en anglès i està organitzat pel Departament de Filosofia del Dret i Dret Internacional Privat (Àrea de Dret Internacional Privat).

Pujar