elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat d’Alacant estrena dos nous laboratoris d’investigació en Ciències de l’Esport

La Universitat d’Alacant estrena dos nous laboratoris d’investigació en Ciències de l’Esport
  • Avui també s’han inaugurat les noves oficines del Servei d’Esports

MÉS FOTOS
La Universitat d’Alacant estrena dos nous laboratoris d’investigació en Ciències de l’Esport - (foto 2)
La Universitat d’Alacant estrena dos nous laboratoris d’investigació en Ciències de l’Esport - (foto 3)

 

Amparo Navarro ha inaugurat aquest dilluns les noves instal·lacions del Servei d’Esports de la Universitat d’Alacant en un acte que ha comptat amb la participació dels vicerectors d’Infraestructures i Sostenibilitat i Seguretat Laboral i de Cultura, Esports i Extensió Universitària, Salvador Ivorra i Catalina Iliescu, a més del director del Secretariat d’Esports, Roberto Cejuela, i del director d’Esports, Rafael García.

La rectora ha assistit a la posada en funcionament de dos laboratoris d’investigació en Ciències de l’Esport. Laboratoris d’entrenament i anàlisi del moviment que tenen per objectiu estudiar el comportament de l’ésser humà quan rep diferents estímuls (repeticions d’exercicis, diferents intensitats, etc.) per a millorar-ne el rendiment esportiu i analitzar la tècnica de moviment, per a crear ensenyaments i aprenentatges més òptims.

Els laboratoris tenen ús docent per a les classes del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, d’investigació i innovació del seu professorat i d’aplicació en l’entrenament dels diferents equips de la secció federada i esportistes de la UA.

Noves oficines

A més dels nous laboratoris d’investigació, el Servei d’Esports també ha inaugurat les noves instal·lacions de les seues oficines que es traslladen del pavelló esportiu als antics vestuaris exteriors, al costat de les pistes de tennis, i que consten de dotze oficines, un gabinet de fisioteràpia, una aula, un magatzem i el control d’accés.

L’edifici ha sigut remodelat totalment i ara compta amb oficines espaioses per a tot el personal, amb grans finestrals que aporten llum exterior i ventilació. En l’accés de les noves oficines s’han penjat fotos d’esportistes i entrenadors de la UA que han participat en Jocs Olímpics.

Pujar