elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat d’Alacant celebra el 20 aniversari de la primera promoció dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques

La Universitat d’Alacant celebra el 20 aniversari de la primera promoció dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques
  MÉS FOTOS
  La Universitat d’Alacant celebra el 20 aniversari de la primera promoció dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques - (foto 2)
  La Universitat d’Alacant celebra el 20 aniversari de la primera promoció dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques - (foto 3)

  La Universitat d’Alacant ha celebrat aquest divendres el 20 aniversari de la primera promoció de Publicitat i Relacions Públiques que va acabar aquests estudis del campus. La sala de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials ha acollit l’acte commemoratiu en el qual s’han citat diplomats d’aquesta primera promoció, professors que van impartir i imparteixen docència en els estudis, alumnes del grau, associacions professionals i responsables institucionals de la Universitat, entre d’altres.

  L’acte ha sigut inaugurat pel degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raúl Ruiz Callado i el vicedegà de Publicitat i Relacions Públiques, Vicente García Escrivá. Ruiz Callado ha destacat en la seua intervenció la importància de la «petjada de la Universitat» en la vida professional de l’alumnat que ha passat per les seues aules. «No com a institució, sinó per les persones. Estic segur que, més enllà de la bona formació que ha rebut l’alumnat, també li ha servit per a aprendre intangibles que només s’adquireixen en les relacions humanes i que els han permès obrir portes que d’una altra manera haurien romàs infranquejables».

  El degà de la Facultat també ha fet esment a la bona consideració dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d’Alacant que enguany s’han colat per primera vegada en el rànquing de millors titulacions d’Espanya que elabora El Mundo com el tercer millor grau.

  L’acte commemoratiu, que també ha tingut una bona part de retrobament entre antics companys, ha cedit el protagonisme als mateixos egressats, alguns dels quals han explicat les seues experiències i trajectòries professionals als assistents. El panell d’egressats ha comptat amb la participació de Noelia García de la Fuente, directora de Comunicació i Màrqueting en APSA; Ángel Clar, màrqueting manager en AYR Opening Doors; Carolina Rodríguez, codirectora i fundadora de Producciones Baltimore; Juanma Soriano, director creatiu en l’agència Portavoz; María Navarro, directora creativa i sòcia de l’agència Mad MediaMarketing; i Guillermo Sanahuja, professor i investigador a la Universitat Jaume I.

  L’acte ha sigut clausurat per la directora del Departament de Comunicació i Psicologia Social, Carmen Carretón, qui ha repassat la història dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat d’Alacant, «que es van posar en marxa l’any 1998 impulsats per un dels majors referents en l’acadèmia, el nostre benvolgut company, amic i mentor, el professor Emilio Feliu». No va ser aquest l’únic homenatge al professor Feliu, que ja havia rebut l’aplaudiment dels presents durant la inauguració.

  La professora Carretón ha destacat que Publicitat i Relacions Públiques «no sols és de les més demandades a la Universitat d’Alacant, també és una de les professions més prolíferes en oportunitats laborals de la societat actual», abans d’assenyalar, en nom de l’equip de docents, que «és un privilegi acompanyar-vos en aquesta celebració i poder ser partícips dels vostres 20 anys de professió».

  Pujar