elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La romeria de la Santa Faç d'Alacant serà Bé d'Interés Cultural Immaterial

La romeria de la Santa Faç d'Alacant serà Bé d'Interés Cultural Immaterial
  • El president Carlos Mazón ha anunciat en l'inici de la romeria que la Generalitat, a través de la direcció general de Patrimoni Cultural, iniciarà el 24 d'abril este reconeixement

MÉS FOTOS
La romeria de la Santa Faç d'Alacant serà Bé d'Interés Cultural Immaterial - (foto 2)

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que la “Generalitat iniciarà d'ofici el pròxim 24 d'abril l'expedient per a declarar la romeria de la Santa Faç d'Alacant com Bé d'Interés Cultural immaterial”.

El cap del Consell ha realitzat estes declaracions durant la romeria de la Santa Faç on ha estat acompanyat pel president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez i l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala.

El president ha explicat que a instàncies de la direcció general de Patrimoni Cultural de la vicepresidència primera i Conselleria de Cultura i Esport es començarà l'expedient perquè “de manera definitiva” la Santa Faç pot ser declarada Bé d'Interés Cultural immaterial. Per a això, la Generalitat recaptarà la participació i col·laboració “de l'ajuntament, la diputació i les diferents institucions perquè tinguem este reconeixement cultural i immaterial de la Santa Faç que mereixen els alacantins des de fa molt temps”.

Pujar