elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rocanrola avança el cartell per al festival de 2023 a Alacant

Rocanrola avança el cartell per al festival de 2023 a Alacant
  • SFDK, Mala Rodríguez, Kaze, El Chojín, Hard GZ, Costa, ZPU, Blake i Santa Salut són alguns dels noms confirmats

MÉS FOTOS
Rocanrola avança el cartell per al festival de 2023 a Alacant - (foto 2)

Després de l'èxit de la primera edició amb més de 40.000 assistents, torna ROCANROLA FESTIVAL 2023, i se celebrarà els pròxims 6 i 7 d'octubre 2023, de nou, en el multiespai Rabasa de la ciutat d'Alacant.

ROCANROLA FESTIVAL anuncia els seus primers artistes confirmats: SFDK, MALA RODRÍGUEZ, KAZE, EL CHOJIN, HARD GZ, COSTA, ZPU, BLAKE, i SANTA SALUT. En els pròxims dies s'anunciaran molts més artistes confirmats.

La ciutat d'Alacant serà de nou l'epicentre de la música urbana, ja que el cartell de 2023 tindrà els millors artistes del panorama nacional del moment amb més de 30 artistes entre els seus tres escenaris.

Per a aquesta segona edició es preveu un benefici econòmic estimat per damunt dels 6 milions d'euros per a la ciutat d'Alacant i voltants, generant també diferents llocs de treball directes necessaris en el propi festival, com a indirectes en els diferents negocis de turísmo, hostaleria, proveïdors i allotjament.

Els abonaments ja estan a la venda a 30€ l'entrada general per als dos dies i a 60€ els abonaments VIP. En els pròxims dies eixirà a la venda també les entrades per a la zona d'acampada en www.rocanrola.com

Pujar