elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La rectora destaca l’“experiència vital” de la vida universitària en els actes de benvinguda al nou alumnat

La rectora destaca l’“experiència vital” de la vida universitària en els actes de benvinguda al nou alumnat
  • Amparo Navarro ha presidit la inauguració de la Benvinguda UA i ha lliurat el premi del concurs “Un lema per a la UA”

  • Els assistents han guardat un minut de silenci en memòria de l'última víctima de la violència masclista a la província d’Alacant

MÉS FOTOS
La rectora destaca l’“experiència vital” de la vida universitària en els actes de benvinguda al nou alumnat - (foto 2)
La rectora destaca l’“experiència vital” de la vida universitària en els actes de benvinguda al nou alumnat - (foto 3)
La rectora destaca l’“experiència vital” de la vida universitària en els actes de benvinguda al nou alumnat - (foto 4)

La inauguració dels actes de benvinguda al nou alumnat organitzats per la Universitat d’Alacant ha començat amb la rectora sol·licitant als assistents un minut de silenci en memòria de l’última víctima de la violència de gènere a la província d’Alacant i amb un manifest en el qual, de nou, la UA ha condemnat la violència de gènere.

Després del sentit recordatori de la dona assassinada, la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Rosario Ferrer, ha pres la paraula per a repassar tota l’oferta complementària de la Universitat d’Alacant que entre aquest dimarts i dijous que ve s’exhibeix en les porxades de la Biblioteca Universitària. Una oportunitat perquè els nous estudiants coneguen totes les activitats que poden realitzar, a més dels seus estudis, i els serveis que els ofereix la institució universitària.

En aquest sentit, la rectora, Amparo Navarro, ha assegurat que «la vida universitària és molt més que estudiar a les aules per a aconseguir un títol acadèmic. La vida universitària és una experiència vital inoblidable» i ha animat tota la comunitat universitària descobrir i aprofitar tota aquesta oferta complementària que pot trobar a la Universitat d’Alacant.

Un lema per a la UA

Durant els actes d’inauguració de la Fira de Benvinguda, la rectora també ha lliurat el premi del concurs «Un lema per a la UA», que enguany ha guanyat Isabel Abel Abellán amb el lema «On tot comença», que ha sigut elegit pel jurat entre les més d’un centenar de propostes presentades.

Pujar